Tomas Andersson Wij

Nöjesfabriken välkomnar TAW till Karlstad!

Tomas Andersson Wij har turnerat hela Sverige i 20 års tid, och under 2017 både som soloartist och i olika konstellationer – senast en rad hyllade konserter med Helen Sjöholm. Till hösten ser vi TAW i ”Så mycket bättre” och under våren 2018 är det dags för en rikstäckande turné som når Karlstad den 23:e mars!

Många har genom åren mejlat och frågat varför jag inte spelar oftare i Värmland. Har aldrig haft något bra svar, det har tyvärr bara blivit så. Men på förra turnén gjordes det bästa giget i Kil, i somras spelade jag på en flotte i Karlskoga och nu ska jag äntligen få spela i Karlstad igen. Har med mig fyra fantastiska musiker, låtar från tio album och från Så mycket bättre. Hoppas vi ses den 23 mars! – Tomas Andersson Wij.

Tomas Andersson Wijs bästa tid är nu. 20 år in i karriären har han byggt en publik och en låtskatt utan genvägar. Hans skivor har aldrig toppat försäljningslistorna men för varje ny skiva och turné har hans säregna ton trängt lite djupare in i svenska folket.

Förra året såg vi honom i sitt egna SVT-program ”Tomas Andersson Wij spelar med”, där han mötte kollegorna Peter LeMarc, Veronica Maggio, Timbuktu och Lars Winnerbäck på Vasateaterns scen och under hösten är han högaktuell som en av deltagarna i TV4:s flerfaldigt prisbelönta program ”Så mycket bättre”.

Den 16 februari, på veckan 20 år efter debuten, släpper TAW sitt tionde album, ”Avsändare okänd”, en skiva han har spelat in under längre tid, med Deportees som kompband. Kort därefter, den 22 februari, går Tomas största turné hittills av stapeln.

Konserten presenteras av Blixten & Co.

Välkomna!

 

23 mar
Stora scenen

När: Fre 23 mars

Tid: Dörrar: 18.00 * Stagetime: 19.30

Ålder: 18år

Biljett: 375sek + avg * Endast sittande publik.

Förköp: Via Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad. (Tele: 054-190080)

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.