Live

Tjuvjakt (Support: Julia Lov)

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
01 juli
Plats
Innergården

En av Sveriges största hiphopakter gästar Innergården i sommar! 1 juli står hyllade Tjuvjakt på Nöjes utomhusscen.

DÖRRAR 18.00
Julia LOV: 19.00
TJUVJAKT: ca 20.00
FÅTAL BILJETTER KVAR!
Vi serverar buns från 18.00


TJUVJAKT

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina tre fullängdsalbum, två mixtapes, en EP och tre singlar har de genererat över 200 miljoner streams på Spotify och har med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.

Lidingöbaserade Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Det senaste albumetet “okokokokokokok”, är deras tredje studioalbum som släpptes 2018, och innehåller bland annat hitlåten “G-Unit & Canada Goose”. Förra året släppte bandet singeln ”Vårt År” tillsammans med estraden, som i nuläget har över 18 miljoner streams på Spotify, och samma år släpptes även singeln ”Sodavatten” tillsammans med Movits!.

Tjuvjakt släppte i början av november 2020 sitt senaste studioalbum ”Blåa jeans, tomma tickor”. De har under året portionerat ut sina låtar från albumet, med start i slutet av mars med första singeln ”Apelsinskal” feat Newkid, en singel som sedan dess gått platinum.

Support: Julia Lov
Med debutsingeln, -För Bra För Att Vara Sant-, fick vi ett första smakprov på en av många låtar som skapats ur fragment från Julias egna upplevelser – ett ständigt sökande efter musikalisk inspiration där amerikansk produktion och melodikänsla ständigt återfinns. Under 2021 kommer flertalet singlar lägga grunden till debutalbumet som är under inspelning. Senaste singeln -Säg Som Det Är- är såväl utlämnande som en uppgörelse med dysfunktionell relation, att det är ok att vara sårbar och tappa sig själv då och då. Något hon hoppas kunna inspirera sina lyssnare med.

 

Mer information

När Fredag 1 juli
Tid Dörrar: 18.00 | Julia Lov 19.00 | Tjuvjakt ca 20
Ålder 18 år
Biljett 395sek + avg
Förköp Via Tickster.com