Live

Thomas Stenström

Biljetter
Datum
08 januari
Plats
Stora scenen
Slutsålt senast! THOMAS STENSTRÖM återvänder till Karlstad. Live på Stora Scen 8 januari.
.
För en dryg månad sen spelade Thomas Stenström för ett utsålt Nöjesfabriken. Trots det var det många som blev utan biljett. Nu återvänder Stenström för ytterligare en kväll i Karlstad. Lördag 8 januari ställer han sig på Nöjesfabrikens stora scen.
”Vi blev nedringda senast han var här då många tyvärr blev utan biljett. Känns helt grymt att nu ha fått till en konsert redan i januari och så med stående publik och allt, det kommer bli ett jäkla tryck” säger Olle Nilsson på Nöjesfabriken
.
Thomas Stenström
Thomas Stenström är en av Sveriges mest uppskattade artister och har under sin relativt korta musikkarriär redan belönats med P3 Guld- och Grammisnomineringar och priser för sina alster.
.
Sedan genombrottet med singeln “Slå mig hårt i ansiktet” och albumet Fulkultur 2014, har Uddevallas stolthet Thomas Stenström släppt två fullängdare och tagit Sveriges livescener med storm. Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender mynnade ut i EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, plattan ”Dreamer” och närapå 30 gig runt om i landet. Efter en intensiv sommarturné var det med singeln ”Nån Annan” som upptakten inför albumsläppet ”Dreamer” drog igång.
Kort sagt – 2019 var Thomas Stenströms år. Mängder av musik släpptes, konsertlokaler sattes i gung och Gröna Lund fylldes till brädden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med två gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik. ”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan”, skrev Bohusläningen.
Under coronapandemins livepaus har Stenström producerat nytt material och september 2021 släpps femte albumet “SPRING BABY SPRING”. Första singeln från plattan “Det är nog aldrig för sent för oss två” visar att Thomas Stenström har hittat hem i ett nära sound där han lyser igenom som allra bäst. På det kommande albumet får instrumenten, texterna och melodierna ta sin tydliga plats.
Thomas Stenström har också hittat hem hos hela svenska folket och beviset på det är hans medverkan i årets Så mycket bättre jämte artister som Cherrie, Peter Jöback, Daniel Adams-Ray och Moonica Mac.
“Ibland händer ingenting och ibland allt samtidigt. Känns otroligt att på samma år få släppa en ny skiva och åka till Gotland för och tolka några av Sveriges främsta artister. Spring baby spring, håll festen vid liv, när pandemin lägger sig ska jag spela tills dom drar pluggen i varenda stad där det finns en scen. – Thomas Stenström
Mer information

När Lördag 8 januari

Tid Dörrar 18.00 - Stagetime 19.00

Ålder 18+

Biljetter 425sek + avg

Förköp Via Tickster.com

29/9 släpper restriktionerna Läs mer