Live

Thomas Stenström

Datum
07 januari
Plats
Mässhallen
SLUTSÅLT OCH TIDIG STAGETIME
En slutsåld kväll innebär mycket folk och risk för stora köer. Här kommer tiderna för kvällen. Se till att vara här i god tid.
TIDER FÖR KVÄLLEN
14.00: Bowlingen med bar öppnar
16.00: Cava 42 öppnar (fullbokat)
16.30: Garderob bemannad
17.30: Dörrar öppnar till Mässhallen
19.00: Stagetime Thomas Stenström
22.00: Nattklubb Verket öppnar och du med konsertbiljett har fri entré (Ålder 21+)
.
För din och andras säkerhet kommer vi ej använda oss av glas och flaskor i baren denna kväll.

KOM I TID – RISK FÖR KÖ:
Vi har mycket gäster på ingång samtidigt så vi rekommenderar att ni kommer i god tid för att slippa stå i kö utanför huset. Entré- & garderobvärdar står redo att ta emot er från 16.30.

GARDEROBSAVGIFT – ENDAST KORTBETALNING
Avgiften för att hänga in din jacka är 30 sek. Ha därför betalmedel (ej kontanter) redo så vi får ett så smidigt insläpp som möjligt.

ENTRÉ TILL NÖJESFABRIKEN
Vi välkomnar samtliga gäster in i huset via vår huvudentré som hittar du på Karlagatan 42.
Entré in till själva konsertlokalen (Mässhallen) sker intill vår reception & stora toalett.

PARKERING
Besöker du oss för första gången? Vi har en stor parkering på baksidan utav huset om ni är bilburna.
GPS: Verkstadsgatan 19, 652 19 Karlstad
Mer info hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/kontakt/

ÄTA INNAN
I Bowlingbaren erbjuds ett urval av för kvällen fem olika rätter; högrevsburgare, vegetarisk burgare, fish & chips, nudelwok och caesarsallad. Den här kvällen väntas cirka 2000 gäster så vi ber om förståelse för att det kan bli väntan på maten. Kom i tid! Tapasrestaurang Cava 42 är fullbokat denna kväll.

BOWLING
Passa på att slå en strike före konserten! Våra 16 bowlingbanor hålls öppna från 14.00. Drop In gäller.

MODERN DART
Sätt en bullseye på någon utav våra dartbanor under kvällen! Öppet från 14.00. Drop in gäller denna kväll.Thomas Stenström
Thomas Stenström är en av Sveriges mest uppskattade artister och har under sin relativt korta musikkarriär redan belönats med P3 Guld- och Grammisnomineringar och priser för sina alster.
Sedan genombrottet med singeln “Slå mig hårt i ansiktet” och albumet Fulkultur 2014, har Uddevallas stolthet Thomas Stenström släppt två fullängdare och tagit Sveriges livescener med storm. Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender mynnade ut i EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, plattan ”Dreamer” och närapå 30 gig runt om i landet. Efter en intensiv sommarturné var det med singeln ”Nån Annan” som upptakten inför albumsläppet ”Dreamer” drog igång.Kort sagt – 2019 var Thomas Stenströms år. Mängder av musik släpptes, konsertlokaler sattes i gung och Gröna Lund fylldes till brädden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med två gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik. ”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan”, skrev Bohusläningen.Under coronapandemins livepaus har Stenström producerat nytt material och släppt femte albumet “SPRING BABY SPRING”. Första singeln från plattan “Det är nog aldrig för sent för oss två” visar att Thomas Stenström har hittat hem i ett nära sound där han lyser igenom som allra bäst!Thomas Stenström har också hittat hem hos hela svenska folket och beviset på det är hans medverkan i 2021’s Så mycket bättre jämte artister som Cherrie, Peter Jöback, Daniel Adams-Ray och Moonica Mac.

 

Mer information

När Lördag 7 januari
Garderob 16.30
Dörrar till Mässhallen 17.30
Stagetime 19.00
Ålder 18+