Live

Thomas Stenström

Biljetter
Datum
07 januari
Plats
Stora scenen
Slutsålt senast! Missa inte när THOMAS STENSTRÖM återvänder till Karlstad 7 januari 2023!
Jag ger mig aldrig❤️det här är inga spelningar längre, det är en boxningsmatch och dåliga odds bygger bara karaktär. Pga av gårdagens nya restriktioner blir vi tvungna att flytta på januari turnén igen. Men Titanic-orkestern slutar aldrig spela, vi ses till våren 2023.” – Thomas Stenström 2021-12-22
Thomas Stenström
Thomas Stenström är en av Sveriges mest uppskattade artister och har under sin relativt korta musikkarriär redan belönats med P3 Guld- och Grammisnomineringar och priser för sina alster.
Sedan genombrottet med singeln “Slå mig hårt i ansiktet” och albumet Fulkultur 2014, har Uddevallas stolthet Thomas Stenström släppt två fullängdare och tagit Sveriges livescener med storm. Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender mynnade ut i EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, plattan ”Dreamer” och närapå 30 gig runt om i landet. Efter en intensiv sommarturné var det med singeln ”Nån Annan” som upptakten inför albumsläppet ”Dreamer” drog igång.Kort sagt – 2019 var Thomas Stenströms år. Mängder av musik släpptes, konsertlokaler sattes i gung och Gröna Lund fylldes till brädden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med två gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik. ”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan”, skrev Bohusläningen.Under coronapandemins livepaus har Stenström producerat nytt material och släppt femte albumet “SPRING BABY SPRING”. Första singeln från plattan “Det är nog aldrig för sent för oss två” visar att Thomas Stenström har hittat hem i ett nära sound där han lyser igenom som allra bäst!Thomas Stenström har också hittat hem hos hela svenska folket och beviset på det är hans medverkan i 2021’s Så mycket bättre jämte artister som Cherrie, Peter Jöback, Daniel Adams-Ray och Moonica Mac.


 

Mer information

När Lördag 7 januari

Tid Dörrar 18.00 - Stagetime 19.00

Ålder 18+

Biljetter 425sek + avg

Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080