The Haunted + Damien - Live i Kristallbaren

Karlstad Metalcoholics bjuder in till en explosiv kväll med The-Haunted & Damien!

kristallbaren | Metal Clüb DJ före & efter gig

För 10 år sedan stod banden tillsammans på Nöjesfabrikens scen senast. Nu är det äntligen dags att låta denna krutdurk av hardcore & thrash brisera ännu en gång så teglet skakar på fabriken. Vi ses framför kravallen!” – Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad


THE HAUNTED har sedan starten 1996 legat i frontlinjen för svenskproducerad thrash metal! Vid två tillfällen har bandet vunnit en Grammis i kategorin ”Årets Hårdrock”: år 2000 för plattan ”The Haunted Made Me Do It” och tre år senare för ”One Kill Wonder”.

The Haunted har under åren turnerat runt jordklotets alla hörn, men har trots detta inte svikit sina svenska fans, snarare tvärtom. De har alltid varit måna att inte bara uppträda i våra större städer vilket de införlivar även den här vändan när de beger sig ut på vägarna under påskhelgen nästa år


DAMIEN bildades 2003 i Karlstad. Bandet är känt för sitt intensiva och kompromisslösa sound, såväl på skiva som live. Musiken beskrivs bäst som en crossover av metal och hardcore.
Två nya låtar är färdiga att släppas under våren med tillhörande videos lagom till spelningen. Förra gången banden delade scen small det till med sådan kraft under Damiens uppträdande att proppskåpet gav vika… Det finns alla förutsättningar för en rejäl påsksmäll den här gången!


 

 

11 apr
Lilla scenen

När: Lör 11 april

Tid: 21.00-01.00 | Stagetime fr. 21.45

Ålder: 18år

Biljett: 250sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateaterna i Karlstad på tele: 054-190080