Live

The Haunted + Damien

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
01 oktober
Plats
Stora scenen

Karlstad Metalcoholics bjuder in till 20-årsjubileum! För 11 år sedan stod banden tillsammans på Nöjes senast. Nu är det äntligen dags igen att låta denna krutdurk av hardcore & thrash brisera så teglet skakar på fabriken. Vi ses framför kravallen!” – Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad

Välkomna till en explosiv kväll med The Haunted & Damien på scen!


DAMIEN bildades 2003 i Karlstad. Bandet är känt för sitt intensiva och kompromisslösa sound, såväl på skiva som live. Musiken beskrivs bäst som en crossover av metal och hardcore.

Två nya låtar är färdiga att släppas under våren med tillhörande videos lagom till spelningen. Förra gången banden delade scen small det till med sådan kraft under Damiens uppträdande att proppskåpet gav vika… Det finns alla förutsättningar för en rejäl explosion även den här gången!

THE HAUNTED har sedan starten 1996 legat i frontlinjen för svenskproducerad thrash metal! Vid två tillfällen har bandet vunnit en Grammis i kategorin ”Årets Hårdrock”: år 2000 för plattan ”The Haunted Made Me Do It” och tre år senare för ”One Kill Wonder”.

Bandet har under åren turnerat runt jordklotets alla hörn, men har trots detta inte svikit sina svenska fans, snarare tvärtom. De har alltid varit måna att inte bara uppträda i våra större städer vilket de införlivar även den här vändan!


 

Mer information

När: Fre 1 okt.
Tid: 21.00-01.00
Ålder: 18år
Biljett: 270sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.