tAKiDA & Stiftelsen

Nöjesfabriken presenterar tAKiDA & Stiftelsens turnépremiär!

*** slutsålt! Vi välkomnar alla som köpt biljett till en helkväll med livemusik! ***

Grattis du med biljett!
-Välkommen till Nöjesfabriken

När Takida & Stiftelsen gästar Nöjesfabriken ikväll är du en av de lyckliga som fått tag på en biljett! Konserten är slutsåld sen länge. Vi tänkte bjuda på lite matnyttig information så du står väl förberedd och kan få ut det mesta av kvällen.

HÅLLTIDER
17.00: Förfesten startar med vår dedikerade DJ i bowlingbaren.
18.00: Start – Konsertbuffé #1 (Lillklockan, mitt emot restaurangen)
19.00: Start – Konsertbuffé #2 (Restaurangen)
20.00: Dörrar till konsertlokalen öppnar.
20.15: Stagetime – All Is Left
21.00: Stagetime – Stiftelsen
22.20: Stagetime – Ryan Star
23.15: Stagetime – Takida
02.00: Dörrar stänger

Efter show fortsätter festen vid lilla scenen tillsammans med vår DJ!

MAT INNAN KONSERT
Vår populära buffé är sedan länge slutsåld, men det finns självklart möjligheter att starta kvällen med goda tapas på Cava 42 eller en rejäl matbit från vår barmeny i bowlingen. Du som har förköpsbiljett erhåller 15% rabatt på maten (gäller på CAVA 42) Bordsbokning görs enklast direkt på webben här alternativt på tel 054-222200.

GARDEROB
Fullsatt konsertlokal innebär viss köbildning. För att inlämnande av ytterkläder ska gå så smidigt som möjligt ber vi dig ta med jämna 30 sek i kontanter. Och en viktig sak till, kom i tid 🙂

EN HELKVÄLL – BOWLA INNAN
För de som vill slå en strike finns självklart våra 16 banor till förfogande. Bokning sker enklast via webben här alternativt på 054 – 22 22 00

Vi är grymt peppade…
Väl mött på fredag!

Sångaren Robert Pettersson samlar sina mannar i tAKiDA & Stiftelsen och beger sig ut på vägarna med turnéstart här i Karlstad! Med sig på vägarna har dom Sundsvallsbandet All is Left som support och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star som speciellt inbjuden gäst. En fullspäckad kväll väntar sista fredagen i januari!

Stiftelsen är i höst aktuella med den nya singeln ”Darling”, hämtad från kommande albumet. Det har gått fyra år sedan bandet, som startades av Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson, släppte debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. Sedan dess har de passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” och i våras släppte Takida, ett av Sveriges mest streamade band, sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”. Det nya soundet är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star, som under sommaren 2015 flög till Sverige för att hjälpa till i arbetet med den nya plattan. Ett band formades artisterna emellan som skulle ligga till grund för 2016-års största rockalbum.

Den meriterade artisten från Brooklyn, New York är känd för sin karakteristiska röst och passionerade live-framträdanden. Han har uppträtt tillsammans med bl.a. Imagine Dragons, Maroon 5 och Bon Jovi och kommer tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left att vara förband under turnén.

 

 

 

27 jan
Stora scenen

När: Fre 27 januari

Tid: Dörrar 20.00 * Stagetime från 20.15

Ålder: 18år

Biljett: SLUTSÅLT!

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.