Sparzanza, Sator + Rob Coffinshakers Underground Fire

Sista fredagen 2017 blir en rejäl hemvändarfest här på fabriken!

Tillsammans med er gäster avrundas Sators 30-årsjubileum, vi firar Sparzanzas senaste skivsläpp & bevittnar Rob Coffinshaker’s Underground Fires första spelning på hemmaplan!

Vi syns framför kravallen!


Rob Coffinshaker’s Underground Fire
– Mörk, ödesmättad americana möter larmig garagerock!
Frontmannens’s senaste projekt inspireras utav punk, gotisk rock, powerpop och klassisk rock som, när det kröns utav hans distinkta stämma, är omöjlig att värja sig mot. Medryckande och minst lika bra som allt annat Karlstads egen man in black företar sig. En perfekt start på kvällens line-up om du frågar oss!


Sator
– Head on rock n roll med inslag av punk!
2017 innebar 30-årsjubileum för bandet och vi blir sista stopp på vägen innan årsskiftet. Det bjuds på en greatest-hits-kavalkad – med tungt fokus på den stora massans platta Headquake, kryddat med det bästa från Stock Rocker nuts!, Slammer! och alla de senare plattorna och som om inte det vore nog en handfull klassiska-hit-covers som inte spelas så ofta nuförtiden!

Utan våra trogna fans hade vi aldrig funnits kvar efter alla dessa år och det skulle då inte finnas mycket till jubileum för oss att fira. ”30 years of being SATOR” blir vårt sätt att säga tack till våra fans och oss själva för de första 30 ljuva åren.
– Chips Kiesby
Stockholm / 18 juni 2017


Sparzanza
– Mörk, tung och melodisk metal!
Stora gitarrer, ett sylvasst driv, de där refrängerna som slingrar sig runt smittsamma melodier och ett mörker som aldrig ljusnar – innehållsförteckningen i bandets musik är välkänd och fansen har bara blivit fler för varje skivsläpp! Nya skivan ”Announcing The End” markerar en nytändning för bandet som nu siktar på att erövra USA …men först blir det en bombastisk avslutning utav året här på hemmaplan!

 

 

29 dec
Stora scenen

När: Fre 29 dec

Tid: Dörrar: 21.00 * Stagetime från 21.30

Ålder: 18år

Biljett: 195sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.