Live

Skraeckoedlan + Abramis Brama + Ström

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
03 december
Plats
Kristallbaren

Fuzzrock, hård rock & rock’n’roll i härlig symbios. Metal Clüb presenterar Skraeckoedlan, Abramis Brama & Ström LIVE!

Första lördagen i december gästas vi utav tre band som, i vårt tycke, är bland de bästa riket har att uppbåda inom respektive genre anno 2022. Välkomna till en helkväll med rock på svenska!” – Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad


STRÖM: Den småländska rocksensationen har skapat stor uppståndelse med sin medryckande, moderna, stilrena och pricksäkra rock’n’roll med texter på svenska! Musikaliskt kan man naturligtvis dra AC/DC-kortet, men med bandnamnet STRÖM fattar vem som helst att den kärleksfulla referensen är helt avsiktlig. Rocken är rå och kärleksfull med stora ambitioner att styra på sitt eget sätt, i sann småländsk anda. En välbehövlig elektrisk stöt till rockvärlden!

Stagetime ca 21.40


ABRAMIS BRAMA, efter det latinska namnet för fisken brax, bildades i de södra delarna av
Stockholm och har sedan slutet av 90-talet spelat tung, extatisk, rifforienterad hård rock med svenska texter, vilket vid starten var tämligen ovanligt. Med start i november 2019, exakt 20 år efter släppet av debutalbumet ”Dansa tokjävelns vals”, börjades hela backkatalogen att släppas på vinyl. Ikväll firar vi att cirkeln är sluten & samtliga sju studioalbum finns att tillgå!

Stagetime ca 22.40


SKRAECKOEDLAN har nu spridit sin fuzzience-fiction rock runt om Tellus i över 10 år, men än är resan inte klar! Följ med genom rymden, över och under hav, genom öknar och skogslandskap. Möt spännande varelser och vidunder. Allt detta till tonerna av tung rockmusik med text på svenska.

Efter mer än ett år på havets botten kan Skraeckoedlan äntligen återvända till att spela live. Äntligen kan de återigen samlas till rockritualer i fuzzens tecken. Rocken ljuder över Tellus ånyo!

Stagetime ca 00.00


 

Mer information

När: Lördag 3 dec.
Tid: Dörrar: 21.00 | Stagetime fr. 21.45
Ålder: 20+
Biljett: 275sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.