Rose Tattoo + Thundermother

Metal Clüb välkomnar stolt Rose Tattoo till Karlstad när bandet beger sig ut på vägarna för att fira 40-årsjubileet utav sitt debutalbum. Long live Rock ’n’ Roll!!

SUPPORT: THUNDERMOTHER

Hålltider / Två spelningar iom rådande situation:
Som de flesta uppmärksammat får inte fler än 500 personer vistas i samma lokal samtidigt just nu. För att kunna genomföra arrangemanget har Rose Tattoo beslutat sig för att köra två separata spelningar under kvällen. Samtliga köpare som köpt biljett före 2020-03-13 har fått information vilka hålltider som gäller för just deras köp. Har du inte fått info? Kontakta mig på ola@nojesfabriken.se
Biljetter spelning 1
Det finns begränsat antal biljetter att tillgå till den första spelningen med Rose Tattoo.

Hålltider spelning 1:
16.30: Dörrar till konsertlokalen öppnar. Ingång via bowlingbaren.
17.00: Stagetime – Thundermother
18.00: Stagetime – Rose Tattoo
19.00: Utpassage via bowlingbaren.

Insläpp/Utgång:
Efter avslutad spelning behöver vi ställa i ordning lokal inför nästa arrangemang samt uppfylla kraven på att inte ha för mycket folk i huset. Pga detta är det mycket uppskattat om ni hjälper oss genom att röra er ut via samma entré ni tog in till konsertlokalen så fort som möjligt.

Meet & Greet:
Bandet har meddelat att de inte vill genomföra någon meet & greet trots allt. Vi ber om överseende med detta.

Rose Tattoo, Australiens sanna rock’n’roll outlaws, är i våra ögon bland det största som sett dagens ljus! Lätt i paritet med Ac/Dc & gudfäder till Airbourne. Det är en dröm som går i uppfyllelse att kunna presentera en livespelning med dessa legender!” – Ola Bergli, Metal Clüb – Karlstad Metalcoholics

 


ROSE TATTOO

Allt sedan starten 1976 har bandet, med Angry Anderson i spetsen, bjudit på jordnära & rå bluesrock med grymt komp & slidegitarr. Addera sångarens omisskännliga röst & vilda framfart på scener världen över så har du 100% rock’n’roll som är omöjlig att värja sig för!

Bandet har överlevt mer dödsfall än vad som är brukligt men med välsignelse från grundaren Pete Wells fortsatte Angry sprida deras gospel efter hans bortgång. Dai Pritchard (slide) har stått vid hans sida sedan dess & i nuvarande sättning återfinns även Bob Spencer (The Angels) på gitarr, Jackie Barnes bakom trummorna och så klart, Mark Evans (Ac/Dc) på bas. Det blir inte bättre än så här!


 

 

14 mar
Stora scenen

När: Lör 14 mars

Tider: 16.30-19.00 | 20.00-22.30

Ålder: 18år

Biljett: 395sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.