Live

Raised Fist + Aviana + Knogjärn

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
10 mars
Plats
Stora scenen

Metal Clüb presenterar stolt RAISED FIST på Nöjesfabriken!

Första försöken att boka bandet kan vi lätt leta oss tillbaks minst tio år. En sann ära att äntligen kunna presentera Raised Fist på Metal Clübs scen!” – Ola Bergli

Stora scen: raised Fist + Aviana
Kristallbaren: KNOGJÄRNTIDER FÖR KVÄLLEN

11.00: Bowlingen och Modern Dart öppnar
16.00: Cava 42 öppnar
21.00: Dörrar till konsertlokalen öppnar
22.00: Stagetime – Stora scen: AVIANA
ca 23.00: Stagetime – Stora scen: RAISED FIST
ca 00.00: Stagetime – Kristallbaren: KNOGJÄRN
02.00: Dörrar stänger till konsertlokalen.

Kom i tid – Risk för kö:
Vi har mycket gäster på ingång samtidigt så vi rekommenderar att ni kommer i god tid för att slippa stå i kö utanför huset. Entréprersonal & garderobiärer står redo att ta emot er från klockan 20.30.

Garderobsavgift – Endast kortbetalning
Avgiften för att hänga in din jacka (40sek) betalas i entrén i samband med att du scannar din biljett. Ha därför betalmedel (ej kontanter) redo så vi får ett så smidigt insläpp som möjligt.

TVÅ SCENER – EN Biljett
Vägg i vägg med vår stora scen hittar ni Kristallbaren. Här har vi valt att placera Knogjärns spelning efter Raised Fist är klara som en grym final på livegigen! Du som gäst hittar hit via dörröppning vid bar 2 samt dubbeldörrar i bakkant utav lokalen intill vårt podie. Är du osäker så fråga gärna en utav våra värdar som finns i lokalen under kvällen!

Medhavd alkohol
Det är strängt förbjudet att ta med sig alkohol in på Nöjesfabriken. Samtliga gäster skall visa upp medhavd väska samt genomgå visitering om entrépersonal anser det nödvändigt. Den som påträffas med alkohol i någon form blir direkt avvisad utan möjlighet till pengarna tillbaka. Bestrids detta kan gäst även portas från kommande arrangemang.

Bowling
Passa på att slå en strike före gigen drar igång!
Våra 16 bowlingbanor hålls öppna mellan 11.00-23.00.
Boka bowling här: nojesfabriken.se/nojen/bowling/boka-bowling/

Modern Dart
Sätt en bullseye på någon utav våra dartbanor under kvällen!
Öppet 11.00-23.00
Modern Dart, boka här nojesfabriken.se/nojen/dart/


 


AVIANA:
Frontmannen Joel Holmqvist reste sig ur askan utav vad som var Aviana anno 2020 & fortsatte det arbete som ledde fram till tredje albumet ”Corporation” som släpptes förra året. Metalcore, melodiösa partier & en dos hardcore; Onekligen en fin start på kvällen!

Stagetime – Stora scen: 22.00KNOGJÄRN: Bandet är kända för sitt kompromisslöst tunga sound med emotionella och aggressiva texter. Detta är något som de visade på sin EP ”Tungrott” tidigare i år. Deras take på melodisk hårdrock kombinerat med en tyngre grund från hardcore & metal görs deras sound till den perfekta musiken att skaka av sig gårdagen med!

Knogjärn har precis släppt sitt nya album ”Mera Bedövning” som hyllats unisont utav press som fans. Det här blir deras första liveframträdande på hemmaplan med det nya materialet i bagaget. Förbered er på en grym final på kvällen i Kristallbaren!

Stagetime – Kristallbaren: ca 00.00


RAISED FIST: Det är i Norrland det hyllade bandet skriver sin unika musik som har starka rötter i hardcore, punk, metal och rock. Från starten har de gått sin helt egna väg och är idag en av våra största musikexporter inom hård musik. Det framstående musikmagasinet Kerrang! satte huvudet på spiken i sin beskrivning av bandet: “Too many hardcore heroes have traded middle-finger-in-the-air individuality for anonymous mediocrity. Not so Raised Fist. There’s an infectious quirkiness about the Swedish quintet surely ingrained by the endless summer days and winter nights on the verge of the Arctic Circle.”

Stagetime – Stora scen: 23.00


 

Mer information

När: Fredag 10 mars
Tid: 21.00-02.00 | Stagetime fr. 22.00
Ålder: 18+
Biljett: 325sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080