Live

Partyfredag med Sofie Svensson och dom där + Elov & Beny

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
30 september
Plats
Stora scenen

PARTYFREDAG PÅ NÖJES och LIVE x 2 när vi nu bokat ett av Sveriges mest omtyckta partyband – Sofie Svensson & Dom Där och samma kväll, på samma scen står också Elov & Beny på scen. Ni har väl inte missat deras senaste singel ”Bubbel på Balkongen” som just nu toppar Top 50 Sverige på Spotify?

Var snabb! Knip en EARLY BIRD-biljett för endast 150:-
Biljettsläpp torsdag 1 sep 12.30 >>

SOFIE SVENSSON & DOM DÄR
Det här blir deras första spelning i Karlstad och bandet kan stolt presentera sig som ett av Sveriges största partyband med 50 miljoner streams på Spotify och över 23 tusen trogna följare på deras facebooksida.
Bandet har gjort sig kända med låtar som ”Var e Vodkan?”, ”Håll om mig”, ”Magi” och ”Bara för en dag”. Det blir en kväll du inte vill missa!

ELOV & BENY
Med hits som ”Supa Sova Sex & Likes”, ”Blåser upp till grogg” och ”Kommer över dig” är Elov & Beny mer regel än undantag på Sveriges förfester. Oftast består dessa glada festlåtar av fyndiga texter. Elov & Beny grundades 2008 och består av Mattias ”Elov” Elovsson och Oscar ”Beny” Kilenius, samma år slog de igenom med låten ”Singel och sökande” som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan.
Örebroarna kompas av det eminenta bandet PannBandet där det bankas och slåss på trummor, akustisk gitarr, elgitarr, trummor, bas och Banjo! Det utlovas en fest, svett, högt tempo och leende på läpparna.

Ålder 18+

 

Mer information

När Fredag 30 september
Ålder 18+
Biljetter Early Bird från 150:-