Live på stora scen

PAIN + METALITE

Biljetter
Datum
11 oktober
Plats
Stora scenen

PAIN’s landar i Karlstad och bjuder in till sitt episka metaläventyr Party Over the World!

Fans kan förvänta sig signaturlåtar från PAIN och favoriter som ”Shut Your Mouth”, ”Same Old Song”, ”Call Me” och deras senaste hit ”Party in My Head”. Och som Peter redan har lovat kommer något nytt att läggas till i låtlistan. Var beredda att bli fängslade av den råa energin och intensiteten i PAINs konserter när de intar scenen på Nöjesfabriken!

SUPPORT: METALITE

Vi börjar den långa resan med ’I AM’-turnén just här & jag kunde inte vara mer exalterad!” säger Peter Tägtgren. ”Jag kommer äntligen att släppa några nya låtar innan turnén börjar och längtar efter att spela i varje hörn av världen med PAIN. Så, I AM on Tour! Är du med mig?”PAIN är ett industriellt metalprojekt skapat av Peter Tägtgren, en svensk musiker, multiinstrumentalist och producent. Hade du hört historien från Peter själv skulle den vara kort och koncist: ”PAIN var bara jag som lekte runt i studion och det växte till att bli ett band”.

Utöver Peter Tägtgren består PAIN av ett kraftpaket av musiker, inklusive hans son Sebastian Tägtgren på trummor, Jonathan Olsson på bas och Sebastian Svalland på gitarr.

1997 släpptes det självbetitlade debutalbumet. Vid den tiden hade Tägtgren redan fyra framgångsrika album med bandet HYPOCRISY. Så började historien om PAIN och sen dess har det släppts åtta älskade studioalbum med kända hits som ’End Of The Line’, ’Shut Your Mouth’, ’Same Old Song’, ’Follow Me’, ’Coming Home’ och många fler.

Missa inte chansen att få uppleva rå kraft och passion från PAIN när de ger sig ut på sin turné ”I AM”!Metalite är ett modernt melodiskt metalband vars sound har jämförts med band som Amaranthe & Follow The Cipher. Med gitarristen/låtskrivaren Edwin Premberg vid rodret samt karismatiska Erica Ohlsson i spetsen har bandet krönt stora framgångar där deras fjärde fullängdare, tillika rymdepos, ”Expedition One” precis landar i skivdisken. Nu står stockholmskvartetten redo att öppna för PAIN när de beger sig ut på de svenska vägarna!


 

Mer information

När: Fredag 11 okt
Tid: 21.00-01.00
Ålder: 18+
Biljett: 350sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern på tele: 054-190080