Live

Nina Persson, Martin Hederos & Nils Berg – Nina letar jazz

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
25 oktober
Plats
Scalateatern

Nina Persson letar jazz tillsammans med Martin Hederos & Nils Berg på Scalateatern!

Martin Hederos och Nils Berg hittade jazzen för längesedan, men Nina Persson har ännu inte riktigt gjort det. Hon har knappt ens letat, hon har varit rätt nöjd med att befinna sig inån slags pop-rock-land, hon har till och med ibland uttalat sig xenofobiskt om jazzen, utan att ens ha varit där, och det är ju lite omoget! Nu ska hon med Martin och Nils hjälp iväg och leta. Några gamla standard-lådor ska bläddras igenom, kanske blir det något av Julie London, Frank Sinatra, Alison Peacock och kanske Monica Zetterlund?

Det kommer vändas ut och in på gamla Cardigans-låtar, Robert Wyatt, Bob Hund med flera, för att de ska kunna följa med till Jazzen. Sång, träblås, klaviaturer, viola och kanske lite dragspel kommer att användas på upptäcktsfärden. Ses ihöst!

Nina Persson är känd från banden The Cardigans och A Camp, som soloartist och som primadonna i musikföreställningen ”Vinnaren tar allt”.

Martin Hederos har bl. a haft en rockkarriär i världen med The Soundtrack Of Our Lives och på senare år figurerat mer i imporvisationsmusiksammanhang med Tonbruket, Fire Orchestra! och Hederosgruppen.

Nils Berg har samlat och samplat musik från hela världen med sitt Cinemascope, är stadigmedlem som saxhjälte i Håkan Hellströms liveband och är även med i bl.a Grammisnominerade barnmusikprojektet ”I enstad” och bandet ”The Stoner”.

Mer information

När Tisdag 25 okt
Var Scalateatern i Karlstad
Tid Dörrar: 18.00
Biljett 425kr + avg
Förköp Ticketmaster.se och via Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080