NIGHT OF THE 90's & the 00's

Hej! Letar du efter ett gött 90-tals party? Kom gärna förbi på Night Of The 90´s – Summer Festival som vi arrangerar i sommar. Vi ses!

Succén NIGHT OF THE 90’s & the 00’s kommer tillbaka 4 oktober med en ny fin Line-Up!

KÖP BILJETT >>

Fredag 4 oktober sätter vi som senast vi sågs nostalgin i centrum under några partymaxade timmar. Det blir en kväll där vi tar dig tillbaka till årtiondena som gav oss en mängd oförglömliga hits och minnen för livet! Som sist kan du räkna med en hitkavalkad när några av 90-talet och 00-talets musikhjältar samlas på Nöjesfabrikens stora scen. Förenas med alla dina vänner och bekanta, det här blir en nostalgifest av sällan skådat slag.

Varför HAR VI OLIKA BILJETTKATEGORIER?
För att du som gäst ska slippa stå i långa köer och få en så bra start på kvällen som möjligt behöver vi sprida ut insläppet då den här kvällen blir fullsatt. Alla gäster ska hinna få sin biljett scannad ha tid att hänga in eventuella plagg i garderoben mm. Har man köpt en biljett med reglerad ankomsttid måste man vara på plats innan den tid biljetten säger. Vi garanterar att man hinner in om man är på plats vid öppning.

BILJETT med ankomst innan 21:00
För dig som vill vara på plats direkt från start och skaffa dig riktigt bra platser. Gäller endast som entré innan 21:00

Biljett med ankomst innan 22:00
För dig som vill vara på plats i tid och skaffa dig bra platser. Gäller endast som entré innan 22:00

VIPBILJETT
Köföreträde under hela kvällen. Fri ankomsttid

ORDINARIE BILJETT
Fri ankomsttid

 

 

04 okt
Stora scenen

När Fredag 4 oktober

Tid 19.00-02.00

Ålder 18 år

Biljetter: 450sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.