Live

Moveat

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
22 april

Moveat är en social smaktur med upp till åtta stopp, noga utvalda bland lokala mat- och dryckeshjältar. Perfekt för familjen, kollegorna, kompisgänget
eller dejten. Smakrundan genomför ni i egen takt, guidade av Moveat-appen. På varje stopp får ni smaka på något som representerar respektive ställe. Det kan vara allt från fine dining i miniatyr till rustik streetfood. Moveat finns på närmare 50 platser runt om i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

Moveat kommer tillbaka till Karlstad!
Upptäck spännande smaker och nya platser! Vi har valt ut sex till åtta smakstopp, allt ifrån mysiga restauranger och doftande delis till originella kryp-in. På varje ställe ingår en smakportion. Du och ditt sällskap går, äter och dricker i egen takt och besöker smakstoppen i den ordning ni själva vill.
.
I Karlstad ingår följande smakstopp:
– Cava42 (start)
– Matbruket
– Happy Kitchen
– Drott Bar
– Teburu
– Carlstad Ölhall
– Restaurang Napoli
– Bakgårdens Pizzeria
.
Vid startstället får du din första matbit och förses med ett Moveat-armband. I vår app hittar du en meny som ger en känsla för vad som väntar och en karta så att du lätt kan hitta fram.
Biljettpris: 499 kr. Starttider mellan kl 11:00 och 12:30. All mat ingår i din biljett och passande dryck säljs i både hel- och halvglas. Veganskt alternativ erbjuds på samtliga ställen och väljs i samband med ditt biljettköp. Moveat stänger kl. 17:00. Biljetter på: moveat.co

 

Mer information

När Lördag 22 april
Plats Cava 42