Stora Scen

Moneybrother

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
01 december
Plats
Stora scenen

Moneybrother firar sina första 20 år som artist med omfattande Sverigeturné med fullt band!

20 år har gått sedan Moneybrother släppte det numera ikoniska debutalbumet ’Blood Panic’ – en skiva som rivstartade en artistkarriär, lika mycket som den blev ett stilbildande album för 00-talets svenska rocksound. För att fira sina första 20 år som artist åker nu Moneybrother på en omfattande Sverige-turné som tar honom till Karlstad fredag 1:a december!

Stagetime Moneybrother 23.00
Du med Winnerbäckbiljett kan mot uppvisande av denna biljett få köpa entré till Moneybrother för 250 kr. Entrén köpes i dörren på Nöjesfabriken samma kväll.

Jag känner mig ganska vilsen i de flesta sammanhang. Men när jag ställer mig och sjunger så vet jag exakt vad jag ska göra. När jag är nervös inför nåt vardagligt sammanhang brukar jag låtsas att jag sjunger upp inför en spelning. Då känns det bättre. Jag vill åka på en sväng och tacka publiken som fortsatt komma på mina spelningar. Jag vill inte att det ska vara en konsert, det ska va en jäkla berättelse. Och målet är att känslan hos publiken ska sitta kvar ända till julafton, minst.” – Anders Wendin

Mer information

När: Fredag 1 dec.
Dörrar 21.00
Stagetime 23.00 (Du med Winnerbäckbiljett kan mott uppvisande av denna biljett få köpa entré till Moneybrother för 250 kr. Entré köpes i dörren på Nöjesfabriken samma kväll)
Ålder: 18+
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080