Live

MOLLY HAMMAR – Live på Scalateatern

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
25 februari
Plats
Scalateatern

MOLLY HAMMAR INLEDER 2023 MED STOR VÅRTURNÉ – kommer till Karlstad och Scalateatern 25 februari

Redan efter första avsnittet av årets Så Mycket Bättre fick Molly Hammar sin första etta på topplistorna med sin tolkning av ”Ingen annan rör mig som du”. Nu åker hon på vårturné med 13 nedslag i Sverige, och ställer sig på Scalateaterns scen 25 februari

Biljetter släpps fredag den 11 november kl 10.00 

Molly Hammar är en av årets två värdar av tittarfavoriten Så Mycket Bättre. Under åtta program ser vi henne visa prov på sin artistiska briljans, sprudlande personlighet och kanske en av Sveriges bästa röster, när hon ger oss egna tolkningar av de andra medverkandes låtar. Trots sin unga ålder har Molly ett digert CV; “We Could Be Dancing” med Bob Sinclair som snabbt seglade upp till den mest  spelade låten på radio i Italien

– sålt ut spelningar i London, framfört den amerikanska nationalsången under NHL Global Series och gjort den svenska rösten till Nala i nyinspelningen av Lejonkungen där originalrösten gjordes av Beyoncé.

2020 vann Molly en Rockbjörn som året livegenombrott, i somras spelade hon på Lollapalooza i Stockholm och nu väntar hennes största turné hittills när hon beger sig ut på ”All My Friends vårturné 2023”. Det är en rikstäckande konserthusturné med premiär på hemmaplan i Stockholm. Publiken kommer få möta en enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform!

“Att spela live är den renaste formen av den jag är, så att få åka ut på den här turnén och möta människor som lyssnar på min musik är något av det finaste och bästa jag vet. Jag vill skapa historia med er!” Hälsar Molly.

På söndag 13/11 gästar Molly Nyhetsmorgon och samma kväll ser vi henne framträda i Hellenius Hörna. Därefter kan vi se fram emot ytterligare fyra avsnitt av Så Mycket Bättre och mer ny musik innan premiären av ”All My Friends vårturné 2023”.

Mer information

När Lördag 25 feb
Var Scalateatern
Åldersgräns Ingen åldersgräns
Biljett 495kr + avg
Förköp Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad