Live i Kristallbaren

Massgrav + Twin Pigs + Sekunderna

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
29 september
Plats
Kristallbaren

Hytta med näven, stampa med foten det är triss i ess på Nöjesfabriken denna kväll!

Snabb, snabbare, MASSGRAV. Ner i startblocken för nu blir det åka av!
Vi börjar kvällen med att gunga igång till Umeåsönerna SEKUNDERNAS dansanta powerpoppunk för att sedan växla upp med Stockholms kanske egnaste band TWIN PIGS. Från samma stad kan vi ÄNTLIGEN stolt presentera Sveriges (troligtvis) snabbaste band i MASSGRAV!


MASSGRAV
Stockholms mangelveteraner Massgrav har levererat rocknroll-späckad ultrasnabb hardcore i mer än 25 år. Vid det här laget är de en älskad, respekterad, självklar och ja – ibland fruktad del av den internationella hc-punkscenen. När så många band vilar på gamla lagrar, jobbar Massgrav ständigt för att vrida upp intensiteten på sin mix av svinförbannat men på något sätt ändå allsångsvänligt kaos, ett snäpp till!

2022 återvände Massgrav med det nya albumet SLOWLY WE ROCK, den första inspelningen med den nya line-up som numera inkluderar Jesper Liveröd (ex Burst och Nasum) för en dubbelpipig gitarratack. Skivan fortsätter rakt fram på massgravmotorvägen, men innehåller högre hastighet, avgrundsdjup agression, oemotståndliga melodier och mer härdsmälte-het rock n roll än något mänskligheten någonsin tidigare har upplevt. Huka er i bänkarna för i september smäller det i Kristallbaren!


TWIN PIGS

Det är svårt att inte charmas av det här bandet. Ena stunden är det det hårdaste du hört och nästa stund kanske det trallvänligaste sen ”Hockeyfrilla”. Deras liveshower lämnar ingen oberörd, på gott och ont då dom inte är rädda för att trampa folk på tårna. Tvärt om, ”Har inga tår trampats på är det ingen riktig konsert” skulle bandets gotländske kaossymbol till frontman Erik Melin kunna säga i ett mellansnack.
Twin Pigs bildades 2015 bla bla bla bla. Vem bryr sig egentligen? Det viktigaste och kanske det enda du behöver veta om Twin Pigs är att du inte kommer bli besviken.
Du vill ha stök, vansinnesmelodier, fullt utvecklad psykisk ohälsa och fullt ställ. Du vill känns dig överraskad och sugen på livet igen. Då är Twin Pigs exakt det som du letar efter och som har svaret på dina önskemål. Nya skivan ”Godspeed Little Shit-Eater” skrevs för att hugga samhällsklimatet rätt i strupen. Allt är förfärligt men vi kan skratta och gråta åt det samtidigt.


 


SEKUNDERNA

Umeås Sekunderna ligger inte på latsidan. Det turnéras flitigt och inte minst imponerande är att som svensksjungande band kunna genomföra en turné i USA med god respons.
”Men hur är det där borta, sjunger folk med i texterna?” är en fråga vi kan tänka oss att dom svarat sig less på sen dom kom hem.
Deras musik har beskrivits som ”Swedish Dirt Pop” och ”Buzzcocks goes Nordic Noir” och under hösten släpptes debutalbumet ”Här har du ditt liv”. Nu gör dom sitt första (av förhoppningsvis många) stopp i Värmland och det här vill du inte missa!


 

Mer information

När Fredag 29e september
Tid Dörrar till konsertlokal: 20.00 | Stagetime fr 21.00
Ålder 18+
Biljetter Från 150 SEK + avgift
Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080