Markus Krunegård - Live på Innergården

Men en ny singel och albumsläpp på gång välkomnar vi er till en intim spelning på Innergården tillsammans med Markus Krunegård!

INSLÄPP 18.00 – KOnsertstart mellan 20-21 – Kom i tid

EXTRA – VI FLYTTAR IN – 
På grund av rådande väderutsikter med riktigt otrevliga kastvindar väljer vi att flytta konserten inomhus. Utöver det så fungerar allt som vanligt. Innergården med bar och pizzaservering öppnar upp vid 18 och konsertstart förväntas mellan 20-21.
EXTRA BILJETTER – I och med att konserten blir inomhus har vi möjlighet att släppa upp ytterligare 100 biljetter. Hjälp oss sprida ordet! Varmt välkomna till en fantastisk kväll med Markus Krunegård!

 

Markus Krunegård
Denne artist har sannerligen inte legat på latsidan sedan debuten 2008, dels som medverkande i flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent! Hans nomineringar till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld samt pris för Årets Låt med hitsingeln ”Jag är en vampyr” kan ses som garant på att hans jakt på nya utmaningar bär frukt!

Det närmar sig fyra år sedan senaste albumet ”Rastlös Blod” släpptes. Ett album som ännu en gång bevisade hans förmåga att slå huvudet på spiken med sitt musikmakeri. Med singeln ”Ben kött & känsler” kan vi konstatera att väntan snart är över för alla otåliga själar som suktar efter mer. Skivan planeras att släppas i september och vi håller tummarna på att få en försmak vid besöket i Karlstad den 10:e augusti.

2018 blir Markus Krunegårds år!

 

 

10 aug
Innergården

När: Fre 10 aug

Tid: Insläpp 18.00 (konsertstart mellan 20-21)

Ålder: 18år

Biljett: 295sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se och på Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.