Live på Innergården

Markoolio

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
11 augusti
Plats
Innergården

Världens bästa Markoolio kommer till Karlstad fredagen den 11 augusti. Missa inte sommarens största röjarskiva på Innergården.

Hålltider:
16.00: Cava 42 öppnar.
18.00: Dörrar till Innergården öppnar.
ca 20.00: Stagetime – Markoolio
22.00: Dörrar öppnar till 30+ nattklubbskväll

Kom i tid – Risk för kö:
Vi har mycket gäster på ingång samtidigt så vi rekommenderar att ni kommer i god tid för att slippa stå i kö utanför huset.
Ha din biljett redo:
Vid köp utav din biljett via Tickster har du fått ett svarsmail där du hittar länk för att ladda ner din biljett. Vänligen ombesörj detta före ankomst då vi har begränsade möjligheter att hjälpa dig på plats.
– Tappat bort din biljett? Ladda ner den igen via Ticksters hemsida där du anger ditt referensnummer: https://download.tickster.com/
– Kompletterande frågor & svar kring ditt biljettköp hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/fragor-och-svar/

Garderobsavgift – Endast kortbetalning:
Avgiften för att hänga in din jacka (40sek) betalas i entrén i samband med att du scannar din biljett. Ha därför betalmedel (ej kontanter) redo så vi får ett så smidigt insläpp som möjligt.

Sittplatser på Innergården – Först till kvarn:
Vi anpassar möblemanget på Innergården efter hur många biljetter vi sålt till konserten. Imorgon kommer vi inte ha möjlighet att ha bord & stolar framme då det går mot slutsålt.
Mat före konserten startar:
Ingen anledning att stanna hemma fram till konsertstart! Vår matvagn på Innergården erbjuder en enklare meny som du kan äta på stående fot & CAVA 42, som ligger vägg i vägg med konsertlokalen, har tapas som passar de flesta!
– Mer info om CAVA 42 samt bordsbokning: http://www.nojesfabriken.se/mat/cava-42/
Entré till 30+ nattklubb ingår i biljettpriset:
Samma kväll som Markoolio spelar öppnar vi upp dörrarna till vår populära nattklubb för er som är 30 år eller äldre (28 år med målsmans sällskap). Självklart har du som besökt Innergården fri entré hit så länge som du är medlem i vår 30+ klubb.
– Mer info om hur du löser medlemskapet hittar du HÄR >>>>
– Visa upp ditt medlemskap till våra entrévärdar när du scannar din biljett för att få en stämpel. Var beredd att visa upp giltig legitimation om detta efterfrågas.
Entré till Nöjesfabriken:
Vi välkomnar samtliga gäster in i huset via vår huvudentré som du hittar på Karlagatan 42.
Parkering:
Besöker du oss för första gången? Vi har en stor parkering på baksidan utav huset om ni är bilburna.
GPS: Verkstadsgatan 19, 652 19 Karlstad
Mer info hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/kontakt/
Medhavd alkohol:

Det är strängt förbjudet att ta med sig alkohol in på Nöjesfabriken. Samtliga gäster skall visa upp medhavd väska samt genomgå visitering om entrépersonal anser det nödvändigt. Den som påträffas med alkohol i någon form blir direkt avvisad utan möjlighet till pengarna tillbaka. Bestrids detta kan gäst även portas från kommande arrangemang.


Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla.

Mer information

När 11 augusti
Tid Dörrar 18.00 | Stagetime ca 20.00
Ålder 18+
Biljetter Early Bird fr 195 kr (ordinarie 350 kr)
Förköp Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080