Live på Innergården

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

Biljetter
Datum
05 juli
Plats
Innergården

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds återvänder till Nöjesfabriken för en spelning på Innergården 5 juli!

Efter den stora framgången med albumet ”Brunnsvik Sounds” och den hyllade höstturnén förra året står det nu klart att Magnus Carlson inviger livesommaren 2024 med en storslagen turné!

Förra turnén blev oerhört lyckad! Bra musik och väldigt roligt umgänge! Det var så roligt så vi bestämde omgående att spela in ett album till. Det blir funky och soulig country på svenska – perfekt för sommarkonserter utomhus. Svängigt, glädjerikt och tänkvärt på samma gång. Det kommer bli superbra!” hälsar Magnus Carlson

Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu finns ute och hyllat av kritiker.

I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog.


Vanliga frågor och svar om konserterna på Innergården


BOKA BORD På CAVA 42 innan konserten

Starta kvällen på bästa sätt och boka bord på Cava 42 som liger vägg i vägg med Innergården. Här serveras tapas och iskalla drycker från 16.00. Dörrarna till Innergården öppnar som oftast 16 och konserterna startar nära 20 så planera ditt besök i god tid. På Innergården serverar vi enklare käk från vår matvagn. I år väljer du mellan Nachos med Pulled Beef (alt Oumph) eller en klassisk korv med bröd.

Läs mer om Cava 42 här

Mer information

När: Fredag 5 juli
Tid: Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 20.00
Ålder: 18+
Biljett:
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på 054 190080