LOK + Scarlet

Karlstad hakar på tåget och kniper ett stopp på LOKs återföreningsturné! De är tillbaks för att ställa skåp, hylla sina fans och framföra albumet Naken, Blästrad och Skitsur som fyller 20 år!

| Dörrar – Innergården & Ett Dynghårt QUIZ: 18.00 | Dörrar – Stora scen: 22.00 |
| Stagetime – Scarlet: 22.30 | Stagetime – LOK: ca 23.30 |

Vi är tillbaka, något äldre, något visare, lika förbannade”

Bandet, som skördade stora framgångar runt millennieskiftet men som snabbt splittrades, har grävt ner stridsyxan och bestämt sig för att ge publiken en omgång till med deras unika, svensktextade och hårt svängande rockpunkmetal-hybrid. Mer enade än någonsin är bandmedlemmarnas mål att leverera svettiga konserter för både gamla och nya fans som inte hann se bandet under dess korta existens. Detta kommer ske sommaren-19 på några utvalda festivaler i Sverige och Norden.


SCARLET äger kompromisslöst sitt mörker, sin ilska, makt & röst. Denna tidigare kyrkosjungande sopran både rappar, talar och sjunger dig genom en hård, snabb, tung & mörk rockproduktion med stundvis pop-liknande arrangemang.
Scarlet provocerar, utmanar & ifrågasätter samhällsnormer och strukturer. Att uppleva Scarlet är som att få en stenhård smäll rakt i ansiktet och älska det!


 

 

16 aug
Stora scenen

När: Fre 16 aug.

Tid: 22.00-01.00

Ålder: 18år

Biljett: 275sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.