Live på Innergården

Lastkaj 14

Biljetter
Datum
04 augusti
Plats
Innergården

Välkomna till en kväll på Innergården fylld med allsång & svensk punk av finaste kaliber!LASTKAJ 14:
Med parollen ”Trallpunk, jämlikhet och solidaritet” har Lastkaj 14 seglat upp som ett av dom absolut populäraste banden på den svenska punkhimlen. Ända sedan första skivan ”På andra sidan horisonten” släpptes för snart 19 år sedan har kännetecknet varit knivskarpa texter, allsångsvänliga refränger och nästan overkligt snabba trummor. Över 20 miljoner lyssningar på Spotify gör kvartetten till ett av dom mest streamade svenska punkbanden någonsin.

Det finns få grupper som turnerat så frekvent som Lastkaj de senaste 8 åren. Med en låtskatt där ”Håll höjd, ”Våra dar” och ”Becksvart” får agera fanbärare har bandet vunnit fans och lyssnare i länder som Sverige, Norge, Tyskland, Finland och Polen. Alltifrån utsålda konserter med 2000 i publiken till replokalsgig med 7 betalande har hunnits med. Ingen klubb, festival eller källare är för liten eller stor för en rejäl dos trallpunk.

Att Lastkaj hittat en plats i publikens hjärtan råder det inga tvivel om och så här säger bandet själva:

Om någon för tio år sedan sagt att ett svenskt trallpunkband skulle fylla stora Nalen och sälja slut på 700 biljetter med mer än 2 månader kvar till spelningen hade nog de flesta börjat gapskratta och avfärdat det som en omöjlighet. Ändå var det precis vad som hände vilket verkligen var ett bevis på att vi gjort rätt som stått fast vid trallpunken och vägrat kompromissa. Det känns helt magiskt att alla timmar i turnébussen, sömnlösa nätter på iskalla replokalsgolv, inställda barnkalas och brustna relationer inte har varit förgäves. Nu jävlar åker vi!”
Lastkaj 14 är:
Bulten – Gitarr, sång
Dr Dille – Trummor, sång
Kapten Grå – Gitarr, sång
Stryparn – Bas, sång


 

Mer information

När: Fredag 4 aug.
Tid: Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 20.00
Ålder: 18+
Biljett: 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad