Live på stora scen

Lastkaj 14

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
04 augusti
Plats
Innergården

Välkomna till en kväll fylld med allsång & svensk punk av finaste kaliber!

Hålltider:
16.00: Cava 42 öppnar.
19.00: Dörrar till konsertlokalen öppnar.
ca 21.00: Stagetime
Spelningen flyttar in – ändrade hålltider:
Vädret har spökat de senaste dagarna & igår, i samråd med bandet, valde vi att flytta på spelningen till konsertlokalen inomhus. (Även om det i skrivande stund verkar det ha vänt igen men vi står fast vid beslutet… Det ger oss möjlighet att skjuta på stagetime lite vilket underlättar för alla som börjat jobba igen efter semestern!
DJ före & efter gig:
Bonus för alla som vill fira lite extra att den grå vardagen gått över till helg; Vi adderar en DJ under kvällen & bjuder på väl vald punk & rock före såväl som efter gig. Så stanna kvar och umgås med bandet & vänner!
Mat före konserten startar:
Ingen anledning att stanna hemma fram till konsertstart! CAVA 42, som ligger vägg i vägg med konsertlokalen, har tapas som passar de flesta! Mer info samt bordsbokning hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/mat/cava-42/
Garderobsavgift – Endast kortbetalning:Avgiften för att hänga in din jacka (40sek) betalas i entrén i samband med att du scannar din biljett. Ha därför betalmedel (ej kontanter) redo så vi får ett så smidigt insläpp som möjligt.
Entré till Nöjesfabriken:
Vi välkomnar samtliga gäster in i huset via vår huvudentré som du hittar på Karlagatan 42.
Parkering:
Besöker du oss för första gången? Vi har en stor parkering på baksidan utav huset om ni är bilburna.
GPS: Verkstadsgatan 19, 652 19 Karlstad
Mer info hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/kontakt/
Medhavd alkohol:
Det är strängt förbjudet att ta med sig alkohol in på Nöjesfabriken. Samtliga gäster skall visa upp medhavd väska samt genomgå visitering om entrépersonal anser det nödvändigt. Den som påträffas med alkohol i någon form blir direkt avvisad utan möjlighet till pengarna tillbaka. Bestrids detta kan gäst även portas från kommande arrangemang.


LASTKAJ 14:
Med parollen ”Trallpunk, jämlikhet och solidaritet” har Lastkaj 14 seglat upp som ett av dom absolut populäraste banden på den svenska punkhimlen. Ända sedan första skivan ”På andra sidan horisonten” släpptes för snart 19 år sedan har kännetecknet varit knivskarpa texter, allsångsvänliga refränger och nästan overkligt snabba trummor. Över 20 miljoner lyssningar på Spotify gör kvartetten till ett av dom mest streamade svenska punkbanden någonsin.

Det finns få grupper som turnerat så frekvent som Lastkaj de senaste 8 åren. Med en låtskatt där ”Håll höjd, ”Våra dar” och ”Becksvart” får agera fanbärare har bandet vunnit fans och lyssnare i länder som Sverige, Norge, Tyskland, Finland och Polen. Alltifrån utsålda konserter med 2000 i publiken till replokalsgig med 7 betalande har hunnits med. Ingen klubb, festival eller källare är för liten eller stor för en rejäl dos trallpunk.

Att Lastkaj hittat en plats i publikens hjärtan råder det inga tvivel om och så här säger bandet själva:

Om någon för tio år sedan sagt att ett svenskt trallpunkband skulle fylla stora Nalen och sälja slut på 700 biljetter med mer än 2 månader kvar till spelningen hade nog de flesta börjat gapskratta och avfärdat det som en omöjlighet. Ändå var det precis vad som hände vilket verkligen var ett bevis på att vi gjort rätt som stått fast vid trallpunken och vägrat kompromissa. Det känns helt magiskt att alla timmar i turnébussen, sömnlösa nätter på iskalla replokalsgolv, inställda barnkalas och brustna relationer inte har varit förgäves. Nu jävlar åker vi!”
Lastkaj 14 är:
Bulten – Gitarr, sång
Dr Dille – Trummor, sång
Kapten Grå – Gitarr, sång
Stryparn – Bas, sång


 

Mer information

När: Fredag 4 aug.
Tid: Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 21.00
Ålder: 18+
Biljett: 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad