Live

Karlstad Skivmässa

Datum
26 mars
Plats
Mässhallen

Skivmässan på Nöjesfabriken i Karlstad återstartar med ett vårgig, sista söndagen i mars.

Tjugosex utställare är i dagsläget klara för deltagande, däribland några av Sveriges största, såsom Mellotronen (Stefan Dimle), Gustavsberg och DiscUnion (Johan Alfredsson), Göteborg.

Förutom att vi själva, Bröderna Persson, ställer ur vårt digra och blandade sortiment nämner vi bland övriga, prominenta deltagare som Håkan Gunnarsson, Halmstad och Jackdaw Records (Mats Polzer), Skara.

Det står också klart att Ping Pong Records (Klaus Bloch), Hamburg närvarar med sitt stora utbud av bl.a. allt för vinylvård, såsom plastfickor, mailers etc. Att Klaus kommer till Karlstad är en fjäder i hatten och något vi givetvis känner oss lite extra glada över.

Kl. 14 avhålls en auktion under mässan, med Ola Mill, Bröderna Persson, som förrättare, där ett antal särskilt begärliga objekt går under klubban. Visning av auktionsobjekten pågår från det att mässan startar till strax före auktionens början.

Det kommer även att anordnas en särskild hörna för ”Once-In-A-Lifetime-säljare”, där man dyker upp ”med det man har” och betalar per utställd back. Ingen föranmälan krävs, även om det inte skadar.

Ordentlig marknadsföring, via bl. a. affischering och flyers, sker på mässor och större orter i regionen samt i västra och mellersta Sverige.

Våra aktiviteter i sociala medier vet vi har gett eko runt om i landet såväl som på andra sidan gränsen i väst och vi hoppas därför, med all rätt, på rekordstort deltagande från våra besökare!

Missa nu inte vårens stora möjlighet att köpa skivan du drömt om ett tag nu, på Karlstad skivmässa, sista söndagen i mars!

 

Hjärtligt välkomna till vårt evenemang!

Bröderna Persson gm Ola Mill

 

 


Mer information

När: Söndag 26 mars
Tid: 11.00-15.00
Entré: 50sek | Fritt efter kl: 13.00