Scalateatern

Jonas Eriksson – Korthuset Live

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
22 oktober
Plats
Scalateatern

Legendariske domaren Jonas Eriksson tar ”Korthuset” ut på vägarna – åker på liveturné i höst! Succéboken ”KORTHUSET” av Jonas Erikssons, skildrar kickarna och spelet bakom världsfotbollen. Efter att ha sålt guld, hyllats av såväl läsare som kritiker, varit nominerad till både Adlibris-priset och Storytel Awards, så blir boken nu en liveshow – KORTHUSET LIVE – med föreställningar runt om i Sverige i höst. Söndagen den 22 oktober får vi se honom på Scalateaterns scen i Karlstad och som vi längtar!


Jonas Eriksson är utan tvekan Sveriges mest framgångsrike domare de senaste åren. Han var under 18 år en av FIFAs absoluta toppdomare och har dömt matcher i såväl VM, EM, Champions League som Allsvenskan vid 340 tillfällen.

Genom ”Korthuset” berättar Jonas öppet om den ensamma vägen till toppen, varför han slutade och vad som händer i skymundan på den internationella toppfotbollen och de enorma krav som ställs på elitskiktet av domare.

Vid ”Korthuset LIVE” får publiken följa med bakom kulisserna, närmare världsstjärnorna och avslöjandena om spelet i världsfotbollens finrum mer än någonsin tidigare. Bland gästerna under turnén hittas välkända fotbollsprofiler som Jonas antingen har visat ut, borde ha visat ut eller som aldrig sett det röda kortet. 

Jonas har under flera år föreläst i olika sammanhang men det här blir första gången han får prata om sin bok, ”Korthuset” – live, framför och med publiken – om fotboll, om allt han inte skrev och åskådliggöra aldrig tidigare visat, exklusivt material, filmer och videoklipp ifrån de mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.Jag ser oerhört mycket fram emot att berätta min historia, mer detaljerat och personligt än någonsin tidigare. Den här turnén är för alla som gillar fotboll, vill veta mer om spelet bakom kulisserna och förstå varför man väljer att ta världens svåraste jobb.” 

 

Mer information

När: Söndag 22 oktober
Tid: Dörrar 18.00 Start 19.00
Biljetter: 350 sek + avgift
Förköp: Via Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080