Jireel - Live på Lilla Scen

Med ett enormt succéår i ryggen och ny musik på G åker Jireel på en omfattande turné som tar honom till Karlstad den 16:e mars. Turnén, som han valt att kalla för ”Stora Namn”, gör han tillsammans med en gästakt per stad så vänta er en storslaget kväll!

| DJ före & efter gig | Ingång via bowlingbaren |

Den artistiska succén var ett faktum, de musikaliska framgångarna och drömmarna uppfyllda och ett nytt liv utstakat redan innan han hade hunnit fylla 18. Födelsedagen till ära firade han med att släppa albumet ”18” – ett av 2018 års mest omtyckta och kritikerrosade verk från ett av landets mest unika artister.

Singeln ”Cataleya” nådde platina-status omgående och från Grammisgalan 2018 gick Jireel med fyra nomineringar och prisad som ”Årets Nykomling” & av Nöjesguiden tilldelades han Stockholmspriset för Musik 2017 och på P3 Guld kammade han hem titeln som ”Årets Artist”.

Nu när året går mot sitt slut är hans namn åter på musik-Sveriges läppar igen, tack vare gästspelet på Stors tolkning av Linnea Henriksson-låten ”Säga mig” – en låt som hänger kring Spotify-listornas topplaceringar och streamats över två miljoner gånger på mindre än en månad.

 

16 mar
Lilla scenen

När: Lör 16 mars

Tid: 22.00-02.00

Ålder: 18år

Biljett: 225sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.