Kristallbaren

Imminence

Biljetter
Datum
22 februari
Plats
Kristallbaren

I februari är Imminence äntligen tillbaka på hemmaplan, med framträdanden i Stockholm, Göteborg och för första gången någonsin i Karlstad! 22 februari rullar bandet in på Nöjesfabriken.

*** BILJETTSLÄPP FREDAG 24/5 KL: 10.00 ***

Efter de enorma framgångarna på den internationella arenan, där Malmöbaserade Imminence under de senaste åren har sålt ut headlineturnéer i både USA och Europa,samt supportat inga mindre än de svenska metalikonerna In Flames över hela kontinenten, har bandet utnämnts som en av de högst lovande akterna att bli Sveriges nästa stora metalexport!

Med senaste albumet ”The Black” har Imminence med stormsteg antagit platsen som en av de mest omtalade och efterfrågade akterna i sin genre. Genom att blanda influenser från Skandinavisk melodisk dödsmetall, metalcore och klassiska stråkelement, bryter Malmöbandet ny musikalisk mark och lämnar ingen tveksam om att Sverige återigen har en given plats i fronten av den alternativa musiken världen över! I februari är Imminence äntligen tillbaka på hemmaplan, med framträdanden i Stockholm, Göteborg och för första gången någonsin i Karlstad!

Med det senaste kritikerrosade och högt ansedda albumet ”The Black” har Imminence på väldigt kort tid bevisat sig som en av de mest eftertraktade och snabbast växande akterna på marknaden idag. Albumet har redan plockats upp av betydande medier såsom Metalhammer, Kerrang, Revolver Magazine, Alternative Press etc, nationell radionärvaro på amerikansk radio, topplaceringar på de största spellistorna och mycket mer. Med medverkan på festivaler såsom Welcome To Rockville, Sonic Temple, Sweden Rock Festival, Full Force, Wacken, Rock For People, Download, Resurrection, Jera On Air, Greenfield etc, råder ingen tvekan kring den ljusa framtid som väntar Imminence härifrån.

Mer information

När: Lördag 22 februari
Var: Kristallbaren
Tid: 19.00-23.00
Ålder 18+
Biljett: Fr 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080