Live

Hurula

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
12 mars
Plats
Stora scenen

Vi har glädjen att meddela att Hurula kommer att bege sig ut på en omfattande nordenturné 2022 som tar honom till Karlstad den 12:e mars!

HURULA
Det finns något absolut nödvändigt i Hurulas musik. Som om varje stavelse han spottar fram bland de larmande gitarrerna bara måste ut. För att de behövs. De gripande berättelserna om klass, utanförskap, psykisk ohälsa och bultande hjärtan i andrahandslägenheter har gjort Hurula till rösten för alla som lovat att aldrig någonsin bli som dem. Över fyra briljanta album – ’Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för’ (2014), via ’Vapen till dom hopplösa’ (2016), ’Klass’ (2019) och fjolårets ’Jehova’ – har Hurula cementerat sig som en av de viktigaste artisterna i Sverige och mottagit kärlek från både kritiker och lyssnare. Bland annat har han belönats med hela tre Grammisar i kategorin ’Årets Rock’.

Det som är fantastiskt på skiva är om möjligt än mer fantastiskt live. Hurula själv vandrar rastlöst fram och tillbaka mellan sina insatser medan bandet skapar fundamentet i vad som måste vara bland det bästa man kan se på en scen i Sverige. Något som ska hyllas med livealbumet ’På en grusbelagd parkeringplats’ som släpps den 22 oktober 2021!

 

Mer information

När: Lördag 12 mars
Tid: Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 20.00
Ålder: 18år
Biljett: 325sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad.