Hurula

Vi välkomnar Hurula som ger sig ut på en omfattande turné över landet i höst! Den Grammisvinnande artisten släppte tidigare i år nya hyllade albumet ”Klass” och det är med låtar från det och även hans tidigare kritikerrosade släpp som han tar sig an Karlstad och Nöjesfabriken lördagen den 16:e november!

| Biljettsläpp fre 7/6 kl: 10.00 | Tidig spelning – Stagetime: 20.00 |

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” som följdes upp av EP:n ”Betongbarn”. År 2016 kom det senaste albumet ”Vapen till dom hopplösa” och i vintras släpptes EP:n ”Oss är allt”. Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.

I höst debuterade Hurula med konstboken ”Första kretsen” och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Bara några veckor efter att EP:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på Grammisgalan, delade Hurula med sig av ytterligare ett hyllat alster – nya albumet ”Klass”. ”Klass” är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Med detta i ryggen ger sig Hurula ut på en turné från Umeå i norr till Köpenhamn i söder under hösten 2019.


 

 

16 nov
Stora scenen

När: Lör 16 nov

Tid: Dörrar: 19.00 | Stagetime: 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 250sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054 - 19 00 80.

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.