Live på stora scen

HOV1

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
07 juli
Plats
Stora scenen

HOV1 på stor sommarturné till festivaler och scener i Sverige & Norge!

Hålltider:
20.00: Dörrar till konsertlokalen öppnar
ca 22.00: Stagetime
.
Obligatorisk legkontroll:
Det är strikt 18-årsgräns för att komma in på konserten. Samtliga konsertbesökare skall ha giltig legitimation redo att visas upp utanför entrén till personal. Utan det avvisas du från kön utan möjlighet till pengarna tillbaka.
.
Ha din biljett redo:
Vid köp utav din biljett via Tickster har du fått ett svarsmail där du hittar länk för att ladda ner din biljett. Vänligen ombesörj detta före ankomst då vi har begränsade möjligheter att hjälpa dig på plats.
– Tappat bort din biljett? Ladda ner den igen via Ticksters hemsida där du anger ditt referensnummer: https://download.tickster.com/
– Kompletterande frågor & svar kring ditt biljettköp hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/fragor-och-svar/
.
Kom i tid – Risk för kö:
Vi har mycket gäster på ingång samtidigt så vi rekommenderar att ni kommer i god tid för att slippa stå i kö utanför huset.
.
Garderobsavgift – Endast kortbetalning
Avgiften för att hänga in din jacka (40sek) betalas i entrén i samband med att du scannar din biljett. Ha därför betalmedel (ej kontanter) redo så vi får ett så smidigt insläpp som möjligt.
.
Medhavd alkohol
Det är strängt förbjudet att ta med sig alkohol in på Nöjesfabriken. Samtliga gäster skall visa upp medhavd väska samt genomgå visitering om entrépersonal anser det nödvändigt. Den som påträffas med alkohol i någon form blir direkt avvisad utan möjlighet till pengarna tillbaka. Bestrids detta kan gäst även portas från kommande arrangemang.
.
Nattklubb före & efter gig:
Vår DJ håller igång dansgolvet efter gig, så stanna kvar & umgås med dina vänner efter spelningen är klar!
.
Entré till Nöjesfabriken
Vi välkomnar samtliga gäster in i huset via vår huvudentré som du hittar på Karlagatan 42. Entré in till själva konsertlokalen sker intill huvudentrén.
.
Parkering
Besöker du oss för första gången? Vi har en stor parkering på baksidan utav huset om ni är bilburna.
GPS: Verkstadsgatan 19, 652 19 Karlstad

Mer info hittar du här: https://www.nojesfabriken.se/kontakt/


Över 1 miljard streams. 13 låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. 
HOV1 är ett av landets absolut största artister och i sommar möter de publiken på festivaler och scener i Sverige, Norge och Finland.

Under 2021 lyckades HOV1 med den otroliga bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid” ) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.

Mer information

När: Fredag 7 juli
Tid: Dörrar till konsertlokal: 20.00
Ålder: 18+
Biljett: Från 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com