Live

HOV1

Biljetter
Datum
07 juli
Plats
Innergården

HOV1 på stor sommarturné till festivaler och scener i Sverige, Norge 

**EXTRA BILJETTSLÄPP FREDAG 26/5 kl 12.00.**
I och med ett väldigt stort tryck på biljetterna väljer vi att utöka kapaciteten och flyttar in konserten till Stora Scen. (Ålder: 18år)

Över 1 miljard streams. 13 låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. 
HOV1 är ett av landets absolut största artister och i sommar möter de publiken på festivaler och scener i Sverige, Norge och Finland.

Under 2021 lyckades HOV1 med den otroliga bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid” ) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.

Mer information

När: Fredag 7 juli
Var: Innergården
Ålder: 18+
Biljett: Från 250sek + avg
Förköp: Via Tickster.com