Live

Hällas + Hot Breath

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
11 november
Plats
Stora scenen

Metal Clüb presenterar Hällas återkomst till solstaden!

Bandets första gig i Kristallbaren tog oss på en resa utöver det vanliga så det är en sann glädje att få välkomna bandet tillbaks till Nöjesfabriken!” – Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad

SUPPORT: HOT BREATH


Med sin unika blandning av 70-talsrock, proto-metal, folk- och psykedelisk rock uppmanar Hällas publiken att glömma vardagen och i stället kliva in i en förunderlig fantasyvärld! Det senaste albumet ”Isle Of Wisdom”, som har placerat sig i topp på försäljningslistor och fått musikkritiker över hela världen att unisont jubla, fortsätter på inslagen linje som underground-genombrottet ”Excerpts From A Future Past” & Grammis samt P3 Guld nominerade andra albumet ”Conundrum”!

Efter att ha kickstartat sommaren genom att spela på två av Skandinaviens största rockfestivaler Sweden Rock Festival och Copenhell är Hällas nu redo att fortsätta sin resa genom de astrala planen med en omfattande turné runtom i Skandinavien som landar på Nöjesfabriken fredagen den 11:e november!


Sprungna ur band som Honeymoon Disease, Hypnos & Grand bildades kvartetten under hösten 2018. Här levereras en mix av vad tidigare bandkonstellationer framfört toppat med den tidiga punken från 70-talet och ett livat popsväng!

Hot Breath levererar energiskt och svängig rock’n’roll utan krångel; Det här är din efterfest som aldrig tar slut. Soundtracket till din ändlösa ölslatt och kyssen du inte minns!


 

Mer information

När: Fredag 11 nov.
Tid: Dörrar: 21.00 | Stagetime fr. 22.00
Ålder: 18år.
Biljett: 250sek + avg.
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.