Live

Gustaf & Viktor Norén – Alsters Herrgård

Datum
15 juli

Tillsammans med Jubel presenterar vi sommarkonsert på Alsters Herrgård med Gustaf & Viktor Norén!

Torsdag 14 juli och Fredag 15 juli återvänder Gustaf & Viktor Norén till Alsters herrgård – platsen där allt började. I sommar kommer bröderna göra flera utvalda konserter runt om i Sverige för att på olika sätt besjunga årstiden.

Att valet föll på just Alsters herrgård utanför Karlstad förklarar de så här:
Om vi är ett träd är Värmland roten. Morfar lämnade Värmland för Dalarna i unga år, men hans arv & kärlek brann ändå in i döden. Han läste Fröding för mamma när hon var liten, mamma läste Fröding för oss & likt en OS-fackla vandrade det värmländska arvet vidare i generationer. När jag & Gustaf gjorde vår första gemensamma spelning 2019 var det på Alsters Herrgård. Vi visste inte då var vi var på väg men det var en trygg plats att börja på. Så det känns underbart att få återvända i sommar. Tillbaka till roten, där allting började.” – säger Viktor Norén


Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under den senaste säsongen av Så mycket bättre, där Gustaf och Viktor Norén hyllades för deras tolkningar. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan. Under vintern genomförde de en slutsåld julturné med konserter i bland annat Stockholm, Malmö och Leksand.

Sedan 2019 har Gustaf & Viktor turnérat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen ”Hymns To The Rising Sun” (2020) och ”Samlade sånger” (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre!


 

Mer information

Var: Alsters Herrgård
När: Fredag 15 juli
Konsertstart: kl: 19.30
Biljett: SLUTSÅLT!