Live

Fricky

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
04 november
Plats
Stora scenen

Med en sällsynt förmåga att ta med lyssnaren på en resa till sitt inre kommer Fricky trollbinda Karlstadpubliken när han återvänder till Nöjesfabriken!

FRICKY
Under det senaste årtiondet har den 29-åriga Umeå-sonen, född Erik Friman, gått från att dela ut post och sälja elavtal, till att spela på några av Sveriges största festivaler, sålt ut venues över hela landet och lägg därtill att han även nått erkännande av kritiker och prisats på galor. Med facit i hand är det lätt att förstå den astronomiska framgångssagan som stavas Fricky.

Som artist, producent, låtskrivare och grafiker, har Fricky kunnat skissa upp en idé som är hans egen, med en tydlig tanke om vart han är på väg. Istället för att följa upp framgångarna med EP’n “Aqua Aura” 2018, valde Erik Friman en annan väg; att fokusera på att hitta balans och landa på en hållbar plats som tillät kreativ frihet. Likt lodjurets blyghet har han tagit sin framgång med ett rågat mått ödmjukhet. På sävlig västerbottniska besjunger han ämnen som kärlek, vänskap, maskulinitet och sex-ämnen som sätts samman med den säregna musiken och flyttar gränserna för vad genren är och kan bli.

Mer information

När: Fredag 4 nov.
Tid: 21.00-02.00
Ålder: 18år
Biljett: 295 sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080