Live

Nöjesfabrikens 20 års-jubileum med Frank Martini – Party Of The Century!

Biljetter
Datum
20 oktober
Plats
Stora scenen

NÖJESFABRIKEN FYLLER 20 ÅR OCH STÄLLER TILL MED STOR FEST! EXKLUSIV KVÄLL DÄR VI SLÄPPER ETT BEGRÄNSAT ANTAL FESTBILJETTER FÖR JUBILEUMSPRIS.

The Cardigans invigde Nöjesfabriken i oktober 2003 och nu är vi redo att sätta segel mot 20 nya år. Men först av allt vill så klart stanna upp och fira detta rejält. Förutom en rad andra överrraskande happenings under denna glamourösa fredagskväll så står Frank Martini i centrum att förgylla jubileumet.

FRANK MARTINI
Under kvällen kommer ni få möta Frank Martini och hans orkester The Roaring Twenties, glamorösa showgirls, fantastiska dansare, spektakulära cirkus, burlesque och dragshow-artister samt the queen of swing; DJ Miss Martini. Det blir bubblor i glasen, det blir fest och det blir dans som om det inte fanns någon morgondag. Omge dig med skönheten och musiken omkring dig. Välkommen till ett oförglömlig jubileumskväll på Nöjesfabriken – Party of the Century!

ÅLDER: 23+
KLÄDKOD: Festligt och som du vill (alla som klär sig i 20-talsstil är med i utlottning av ett guldkort som ger dig fria konserter under ett helt år)


Mer information

När: Fredag 20 okt.
Ålder: 23+
Biljett: Från 195sek + avg
Förköp: Via Tickster.com