Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund - Live på Bar Teatral

Club Pebbles presenterar Ellen Sundberg – En hyllningskväll till Kjell!

| Begränsat antal biljetter | DJ’s före/efter gig | 

herrejävlar, denna pina, man orkar inte tvätta sig
dricker kallnat kaffe från igår
och ute är det kallt och mörkt och ruggigt och dimma
men man vänjer sig
man vänjer sig

Kjell Höglund är en av landets mest kära och genialiska låtskrivare. Vare sig det handlar om hans hitlåtar såsom Genesarets sjö, En stor stark eller Jag hör hur dom ligger med varandra i våningen ovanför eller mer okända verk så har Kjell Höglund alltid haft förmågan att lyfta livets alla glimtar och mörker. 5 oktober arrangerar vi en intim hyllningskväll till Kjell och vi kan stolt presentera Ellen Sundberg. Americanastjärnan som tidigare i år släppte sin första skiva på svenska, där hon tolkar Kjell Höglunds sånger.

Ellen Sundberg: För några år sedan var Ellen Sundberg med på en Kjell Höglund- hyllning i samband med Storsjöyran. Inspirerad av detta gjorde Ellen en djupdykning i Höglunds produktion och hittade en fantastisk låtskatt. Texter som är filosofiska, politiska och djupt allmänmänskliga. Poetiska och samtidigt raka och självklara. Många av dem skrivna för 30-40 år sedan men förbluffande aktuella än idag.
Många har längtat efter att höra Ellen sjunga på svenska och nu har hon spelat in ett helt album med Kjell Höglunds sånger. Och trots alla olikheter mellan Kjell och Ellen, i ålder, kön och säkert mycket annat, lyckas hon på ett helt obesvärat och naturligt sätt göra sångerna till sina.

Under kvällen står Club Pebbles bakom skivspelarna och utlovar flera av Kjell Höglunds verk men även bitterljuva alster från andra sorgsna själar.

Detta blir fint, vi ses!
Club Pebbles


 

 

05 okt
Bar Teatral

När: Fre 5 okt

Tid: 19.00-23.00

Ålder: 18år

Biljett: 195sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.