Live

Långfredag med E-Type

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
10 april
Plats
Stora scenen

EVENEMANGET FLYTTAS!
Nytt datum presenteras inom kort.
Köpta biljetter gäller vid nya datumet.


Tack för att du behåller din biljett och bidrar till att rädda kulturen!

https://www.norefund.se/

Långfredagen är en riktig klassiker och dagen då det alltid händer mycket i stan. Vi tar ansvar och ser till att styra upp festen på kvällen oavsett om du ägnat tid på travbanan, i Löfbergs Arena, i trädgården, eller framför dina vackra äggdekorationer. Vi välkomnar hitmaskinen E-Type till Karlstad

E-TYPE firar påsken i Karlstad!
Vi ser fram emot en minst sagt fartfylld show när vi kryddar firandet lite extra när en av Sveriges mest folkkära artist tar sin omtalade och spektakulära liveshow till Karlstad.

Behövs en presentation?
Som soloartist började Martin E-Type Eriksson jobba ihop med Denniz Pop och Max Martin 1994, det var då det stora genombrottet kom. ”Set The World On Fire” var singeln som spelades i varenda radio och på varje disco i Sverige. Efter det har E-Type varit en trogen ”hitmaskin” och släppt låtar som ”This Is The Way”, ”Here I Go Again”, ”Russian Lullaby”, ”Paradise”, ”Life”, ”Angels Crying”, ”Campione 2000″… och listan tar inte slut där.

E-type
En av landets mest pålitliga leverantörer av radiohits.

Låtar som både fyller klubbarnas dansgolv och drar mängder av åskådare till konserter. På den punkten är det egentligen kanske inte så mycket som ändrats sedan debuten. Det har bara blivit mer.

Långfredagens afton är alltså bokad!
This this is the way!

Mer information

När Långfredag 10 april
Ålder 18+
Klockan 21-02 (Dart & Bowling öppet från 16.00)
Biljetter Tickster.com