Live på Stora scen + Kristallbaren

Discharge + Wolfbrigade + Gehennah + Socialstyrelsen

Biljetter
Datum
21 september
Plats
Stora scenen

Metal Clüb & Klubb Livrädd presenterar en helkväll med D-takt & stök på fabriken!

STORA SCEN: DISCHARGE + WOLFBRIGADE
KRISTALLBAREN: GEHENNAH + SOCIALSTYRELSENDISCHARGE, som startade ’77, släppte några utav de viktigaste punkskivorna under 80-talet när de införde D-takten i musiken. Detta innebar kängpunkens födsel och Discharge står som stor inspirationskälla till ett antal subgenres inom punk & hårdrock (som t.ex. crust, grind, hardcore och thrash).

Det är många punkare & hårdrockare där ute som har det här bandet att tacka för den musik de älskar att lyssna på!
Missa inte chansen att få bevittna bandet när de återvänder till Karlstad!

Stagetime ca 21.00WOLFBRIGADE besökte Metal Clüb senast i kölvattnet utav albumet ”Run With The Hunted”. Det var en spelning som knockade oss totalt så det var ett lätt beslut att försöka addera dom till kvällens line-up! Sagt och gjort; Vi öppnar kvällen med hederlig D-taktscrust, grym sång och medryckande gitarrslingor!

Stagetime ca 19.45GEHENNAH stod som det självklara valet när det kom till att boka på band till efterfesten i Kristallbaren! Forshagas finest bjuder på dekandens, djävulskap & skitig rock’n’roll som får varenda jävel, punkare som hårdrockare, att släppa lös! Kings of the Sidewalk!

Stagetime ca 22.30


SOCIALSTYRELSEN står för den perfekta pausmusiken under setchange på stora scen! Bered er på snabba låtar, sliriga melodier och ett jävla värmländskt kängrens!

Stagetime ca 20.30


 

Mer information

När: Lördag 21 sep
Tid: 19.00-01.00
Ålder: 18+
Biljett: Från 350sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.