Daniel Romano - Live på Innergården

Club Pebbles välkomnar en av sina återkommande favoriter, Daniel Romano, tillbaka till Värmland för en spelning på Innergården!

Romano har trollbundit sin publik med alltifrån klassisk country till Dylanrock och Birkinpop blandat med rock’n’roll och Morricones spagettiwestern. I en fortsatt 60-talsvibe sätter han denna gång lyssnaren i ett drömlikt tillstånd omringad av Dylans lyricism, folk och retropräglade gitarrslingor.

Support denna kväll är Romanos vän Ian Daniel Kehoe från Kanada. Inte nog med detta, Pebbles fyller 5 år som klubb och den bästa presenten vore att fira tillsammans med er den 7 juni!

Finally Free är en burk konserverat sextiotal förenat med det bästa från den nya världen. Den lenaste sammansättning musik jag hört på länge. Ren och skär musikperfektion.” – Hymn, 9 av 10.


DANIEL ROMANO: Juno-nominerade Daniel Romano från Welland, Ontario, Kanada släppte 2013 kritikerrosade ”Come Cry With Me” efterföljt av ”If I’ve Only One Time Askin”. De senaste åren har han orienterat sig mellan olika uttryck i sina hyllade album ”Mosey” och ”Modern Pressure”, sistnämnda inspelat och skapat i Finnsnäs utanför Karlstad. Med Finally Free markerar Romano en förvandling och en försoning med sig själv och sin omvärld. Ett steg ut i det mystiska okända landskapet för att inslutas av dess skönhet.


 

 

07 jun
Innergården

När: Fre 7 juni

Tid: 18.00-00.00 | Stagetime fr 20.00

Ålder: 18år

Biljett: 250sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad

Biljettförsäljningen är stängd. Detta evenemang har redan varit.