Live på Innergården

Dakota Sea Riders + Bro Mesa

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
14 juli
Plats
Innergården

Dubbelt upp Country & Americana från Värmländska skogarna fredagen den 14:e juli!
LIVE ON STAGE: DAKOTA SEA RIDERS + BRO MESADAKOTA SEA RIDERS
Anders Persson, som är en musiker och låtskrivare från Hammarö startade tidigt att skriva låtar och texter om livets alla frågor. Efter över 20 år i rockbranschen, bland annat i 70tals-rockbandet; Perry and The Travellers bytte han elgitarr mot akustisk och började skriva låtar till sin första soloplatta. I samma veva träffade han sångerskan My Sohlin vilket ledde till uppstarten av Dakota Sea Riders. De övriga medlemmarna har tidigare varierat efter årstid och intresse, men sommaren 2016 utvecklades bandet till en fast supergrupp. Musikaliskt flirtar musiken med den amerikanska folkscenen och blandar upp det hela med nordisk indie, hela tiden med de personliga texterna i fokus. Det är akustisk och organisk musik i grunden, men med elektrifierad potent rockorkester som ackompanjemang.

Bandet Dakota Sea Riders består av handplockade musiker från den värmländska rockscenen från band som Perry and The Travellers, Deadly spirits, Möra Pär, Starboys och Lykantropi.

BRO MESA
Man kan tycka att det är tämligen långt från södra värmland till södra USA men det visar sig i det här fallet bara vara ett stenkast bort!
Bro Mesa lirar country inspirerad av artister som Sturgill Simpson, Western Centuries, Charley Crockett & självaste Johnny Cash men med den stora skillnaden att texterna är på svenska. Vardagsproblematiska texter som speglar livet i en småstad, det fina & det fula med en stor skopa humor.

Bandet är just nu i studion med David Ritchards & Krododiltårarnas alldeles egna kapellmästare, Gustav Erlandsson Holmqvist och håller på att spela in deras kommande debutalbum och i sommar beger de sig ut på vägarna ihop med Prinz Grizzley från Österrike, som de också fått äran att agera kompband till… Men först blir det avstamp på Innergården!


 

Mer information

När: Fredag 14 juli
Tid: Dörrar: 18.00 | Stagetime fr. 19.00
Ålder: 18+
Biljett: Från 150sek + avg
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se samt Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080