Live

Contagious Karl

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
13 juli
Plats
Innergården

Nöjesfabriken är väldigt stolta över att kunna presentera en av de mest spännande lokala akterna på vår Innergårdsscen. Är Contagious Karl Värmlands svar på Macklemore? Kanske! Oavsett så vill du inte missa detta!


Contagious Karl är en hiphopartist som för egen maskin försöker sprida sin otroligt smittsamma energi både i och bortom de värmländska skogarna.
När han beskriver sin musik som drivande rap med melodiska refränger och humoristiska reflektioner, så kan man ana att han inte har så många högskolepoäng från livets hårda skola. I alla tider har mycket av hiphopen i många fall handlar om pengar, pistoler och weed men när det kommer till Karls texter har artisten en annan approach. I ett angränsande land till “corny” gör han rap till något glatt och peppande, samtidigt som hans egna version av samhällskritik och kanske mer världsliga motgångar lyser igenom i sann hiphop anda.

Contagious Karl använder sig av olika lekfulla populärkulturella referenser för att skildra sina egna erfarenheter, relationer, känslor och tankar om tiden vi lever i. Lyssnaren bjuds in i ett världsrum fyllt av skämtsamma funderingar. En peppande hiphop som gränsar till pop och bjuder upp till dans.
Som gammal dansare i grunden fyller Contagious Karl scenen med mycket rörelse och teatraliska uttryck för att uppmuntra sin publik att släppa tyglarna.

 

Mer information

När 13 juli
Var Innergården
Dörrar 20.00
Stagetime ca 22.00
Biljetter 60 kr + avgift