Live

Comedy Carneval

Biljetter
Datum
23 juli
Plats
Stora scenen

Det stämmer – sommarens roligaste nöje återvänder till Nöjesfabriken! Den rullande humorcirkusen Comedy Carnival bjuder upp till skratt med start i Karlstad där turnépremiären äger rum den 23:e juli! Vi ser fram emot en blandning av förra årets succéuppställning med ett par nya ansikten.

FÖRMINGEL PÅ INNERGÅRDEN | SHOW I STORA EVENT


COMEDY CARNIVAL ÄR TILLBAKA!
Nöjesfabriken är så glada att få presentera:

ANDRÉ WICKSTRÖM
En humorikon i två länder. Sedan debuten 1995 har André Wickström jobbat sig upp till en position som komiker få andra kan stoltsera med. Tack vare medverkan i succéprogram som Solsidan, Parlamentet, Roast på Berns och många andra sammanhang har André Wickström med sin klingande finlandssvenska blivit en etablerad humorstjärna i Sverige.


CHRISTOFFER NYQVIST
En av svensk standups kommande storstjärnor. Om han inte redan är det? På några få år har Christoffer Nyqvist hunnit med mer än vad andra komiker lyckas med under en hel karriär; Innan han ens haft premiär för sin första soloturné »För all del« så har den redan sålt slut i stort sett varje kväll! Lägg där till tiotalet extraföreställningar och du kan börja förstå att Christoffer Nyqvist är något utöver det vanliga. Förutom att vara en av landets största komiker på sociala medier så är Christoffer välbekant för publiken både i tv och radio.


KIRSTY ARMSTRONG
En av landets mest unika standupkomiker som fick utmärkelsen ”Årets kvinnliga komiker” på Standupgalan 2022. I början av 2024 turnerade Kirsty landet runt med sin soloföreställning ”Pöka” och i vår är hon del av ytterligare två rikstäckande standup-turnéer.


MAGNUS BETNÉR
Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler lappar på luckan än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér ändå långt ifrån mätt när han den 23 juli återigen ska bjuda upp till skrattfest på fabriken!

 

Mer information

När: Tisdag 23 juli
Tid: Dörrar: 18.00 | Showstart ca 20.00
Ålder: 18+
Biljett: Från 360sek + avg
Förköp: Via Tickster.com