Live

Clara Klingenström – Live på Scalateatern

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
07 september
Plats
Scalateatern

Efter succén i Melodifestivalen och förstaplatsen på Svensktoppen åker nu Clara Klingenström på stor höstturné till teatrar, konserthus och klubbar. Clara Klingenström kommer till Karlstad & Scalateatern onsdagen 7 september.

NYTT DATUM – CLARA KLINGENSTRÖM – 7 SEPTEMBERPå grund av rådande restriktioner kring evenemang i Sverige så skjuts turnén med Clara Klingenström fram & Karlstad gästas onsdagen den 7:e september. Håll i biljetten – den är giltig för det nya datumet!

Kontakta aktuell biljettåterförsäljare för eventuella frågor kring återköp.
Ansökan för eventuell återlösen av biljett ska göras senast den 24 februari, 2022.

 

Med ”Behöver inte dig idag” gick Clara Klingenström rakt in i svenskarnas hjärtan. Låten tog sig till final i årets Melodifestival och det visade sig bara vara början. I mars gick låten upp på Svensktoppens första plats och fjorton veckor senare är ”Behöver inte dig idag” fortfarande kvar. Clara Klingenström framstår mer och mer som den stora vinnaren i 2020 års Melodifestival. Clara Klingenströms resa har tagit långa vägar men nu har hon äntligen hittat hem. Under hösten 2022 väntar en stor turné och ny musik. Sverige kommer få uppleva Clara Klingenström på teatrar, i konserthus och klubbar.


 

Mer information

När: Onsdag 7 september
Tid: Stagetime ca 19.30
Biljett: 350sek + avg.
Förköp: Via Ticketmaster.com & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080