Scalateatern

Chris Kläfford & Tenessee Tears

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
02 april
Plats
Scalateatern

Nytt datum för Chris Kläfford & Tennessee Tears på Scalateatern!

Nytt datum för Chris Kläfford & Tennessee Tears på Scalateatern:
2 april kl. 19:30
Köpta biljetter gäller och behöver inte bytas ut.
Har du inte möjlighet att gå det nya datumet, kontakta Scalateatern. Maila bokningsnummer och kontonummer till biljett@scalateatern.com senast 17/12 -23.

et har bubblat mycket kring Tilda Feuk & Jonas Hermansson i Tennessee Tears den senaste tiden. Efter debuten i Melodifestivalen tog de hem svenska folkets hjärtan och har turnérat Sverige runt sedan dess. I samband med släppet av deras debut EP slår de sig nu ihop med tidigare Idolvinnaren tillika America’s got Talent-semifinalisten Chris Kläfford och ger sig ut på gemensam Sverigeturné.

Vi kommer från en liknande musikalisk bakgrund och kände att det hade varit så kul att ge sig ut på en gemensam turné där vi dels gör våra original-låtar tillsammans, men även versioner av våra egna favoritlåtar. Vi har valt att kalla turnén för ”Under One Roof” då vi vill skapa känslan av att två musikaliska akter sammanstrålar och vad som helst kan hända på scen. Vi ser så mycket fram emot att få göra den här turnén ihop och vi hoppas att publiken ska känna glädjen i det här musikaliska samarbetet” hälsar Tilda, Jonas och Chris.

Tennesee Tears
Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik. I våras debuterade Tennessee Tears i Melodifestivalen med ”Now I Know” som tog dem till semifinal.

Idag har de sin bas i Åseda, Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält. De har tidigare släppt ett antal singlar och har bl a samarbetat med musiker som Dave Roe (Johnny Cash), Michael Rhodes (Emmylou Harris, Keith Urban, Lady Antebellum) och Ben Sesar (Brad Paisley).

Mer information

När OBS NYTT DATUM 2 april
Var Scalateatern
Tid 19.30
Biljetter 395kr + avg