Live

Cascada & Da Buzz

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
02 februari
Plats
Stora scenen

Cascada är klara för Karlstad! Tillsammans med våra lokala hjältar Da Buzz är det dags att riva av en ordentlig partykväll med dans, konfetti och ett sjuhelsikes drag under ett par maxade timmar i nostalgins tecken. Tillsammans lyfter vi Nöjesfabriken till galna höjder.


Äntligen dags för Club Nostalgia
På fredag är det så äntligen dags för att få festa loss ordentligt när Cascada och Da Buzz tar över stora scen. Garderoben öppnar 20.00 och dörrar till konsertlokalen öppnar 22 (Nöjesfabriken öppet från 11.00). 

VIP-BORD
Det finns ett antal VIP-bord kvar och du som vill boka hör av dig till verket@nojesfabriken.se eller skriv DM till Verkets Instagram.

Äta och dricka innan
Vill du äta och dricka innan så är du varmt välkommen till tapasrestaurang Cava 42 (boka bord här) eller ta svängen förbi bowlingbaren där du också kan beställa utvalda rätter från Cava.

Dart eller Bowling
Skåla och slå ett par strikes. Bowling eller vår Modern Dart är en fin start på kvällen. Boka bana i tid här 

Får jag ta med väska in?
Till detta event tillåts mindre handväskor, dock ej större än storleken av ett A4. Vi förbehåller oss rätten att visitera din medhavda väska.

Garderob
Vi öppnar garderoben 20.00. Pris 40 kr.

Frågor?
Hittar du inte svaret på det du söker under vår FAQ är du välkommen att höra av dig på 054 – 22 22 00 eller till info@nojesfabriken.se (mån-fre 8-17).


VIP-BORD: verket@nojesfabriken.se

Mer information

När Fredag 2 februari
Biljett Early Bird fr 195 kr (ordinarie 395kr)
Tider Nöjes öppnar: 11.00 Dörrar konsertlokal 22.00