Innergården

Innergården - Karlstads mysigaste utehäng

SOMMAR PÅ INNERGÅRDEN 2020

Vi har fått kasta om planeringen och har nu ett nytt program för sommaren där vi varvar quizkvällar, kvällar med middag och musik och andra temakvällar. Kolla in vår Facebook och återkom hit för att få senaste informationen.

Innergården är öppen onsdag-lördag från 16.00 och här nedan hittar du vår nya sommarmeny. Här kan du ladda ned menyn som PDF >>

Kontakta Cava 42 för bokning av bord på Innergården på mail cava42@nojesfabriken.se

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tillåter ingen trängsel och sätter hälsan i fokus när du besöker oss.

Kalender för Innergården 2020:

26 juni The Paddy Power Band
3 juli Rob Coffinshaker
4 juli QUIZ med Hasse Pettersson
10 juli Lykantropi
11 juli QUIZ med Hasse Pettersson
17 juli Meja
18 juli LördagsQUIZ med Kim Sellstedt
24 juli Alabama Lovesnakes
25 juli Ett Dynghårt LördagsQuiz med Kim Sellstedt
31 juli AW med Kens & Barbee
1 aug LördagsQUIZ med Kim Sellstedt
7 aug Kristofer Åström
8 aug LördagsQUIZ med Kim Sellstedt
14 aug Deadly Spirits
15 aug LördagsQUIZ med Kim Sellstedt
21 aug Comboio
22 aug LördagsQUIZ med Kim Sellstedt
27 aug The Satchel Kid (torsdag)
29 aug LördagsQUIZ med Kim Sellstedt
5 sep Live med JOHN LINDBERG TRIO

QUIZKVÄLLAR!
Vi utlovar fina priser!
Endast bordsbokning och 100 kr per bokat lag. En pizza ingår i bokningen och pizzan beställs på plats. Minst 2 och max 6 quizzare per bord. Quiz startar 19 och är slut cirka 21.00. Boka bord på cava42@nojesfabriken.se

MUSIK FRÅN SCENEN
Innergården öppen från 16.00 och musik startar oftast vid 19.00 (se respektive evenemang här) Begränsat antal! Boka bord för att säkra din plats. Drop in i mån av plats.

 

INNERGÅRDEN

Mellan de tegelvarma väggarna sitter du bekvämt under pergolan i den kuddbelamrade soffan. Gillar du utsikt så kanske du väljer en av våra bord belägna på taket till baren. Här har du full koll på vad som händer på innergården.  På kvällen när mörkret sakta smyger inpå får vår belysning träden och växtligheten att vackert brinna ikapp. Du väljer själv om du ska tända lampan över bordet som ger både värme och ljus till sällskapet.

ABONNERA INNERGÅRDEN FÖR EN AFTER WORK ELLER FÖR FÖRETAGSFESTEN

Innergården lämpar sig ypperligt både för det mindre till det större eventet. Du kan abonnera hela gården och utifrån dina önskemål tillsammans med vår erfarenhet syr vi ihop den bästa av lösningar. Allt för att skapa det perfekta mötet om det så rör sig om mingel efter konferensen, en after work eller till en helkväll med mat och dryck. Kontakta oss här om du är intresserad av att boka Nöjesfabrikens Innergård.

LIVEMUSIK PÅ INNERGÅRDEN 2020

Sommar 2020 blev pga Covid-19 lite annorlunda. Vi har fått kasta om planeringen och har snart ett nytt program att presentera för sommaren där vi varvar quizkvällar, livemusik och andra temakvällar med god mat och dryck. Kolla in vår Facebook och återkom hit för att få senaste informationen.

Innergården när allt är som vanligt.
José Gonzales, Weeping Willows, Anders Wendin, Christian Kjellvander, Fatboy, Dublin Fair, Hoffmaestro, Hederos & Hellberg, Kajsa Grytt, Joel Alme och Uno Svenningsson och hans FREDA’ med många fler har alla spelat på vår Innergård. Vi har en kapacitet på dryga 500 personer och vid dåligt väder vinschar vi bara ut vårt tak så här håller du som gäst dig alltid torr.
Under konsertkvällar har vi ett begränsat antal sittplatser och bord att tillgå som styrs utav hur många förköpsbiljetter som säljs. Detta för att ni gäster skall få en så bra upplevelse som möjligt även när det är många besökare under kvällen. Bordsbokning görs via CAVA 42 på tele: 054-22 22 10.

Nöjesfabrikens Innergård 21 aug 2015

 

 

Säkra evenemang under Covid-19 Läs mer