Verket Nattklubb

Verket - en nattklubb med internationell känsla

Verket är en lördagsklubb och Karlstads mest populära uteställe. Vi erbjuder en nattklubb i glamourös och lyxig miljö, där inredningen förmedlar en varm och sensuell känsla. Internationella DJ:s blandas med lokala förmågor och stora delar av upplevelsen bygger på våra fantastiska ljud- och ljusshower. Verket har två år i rad (2015, 2016) kammat hem titeln ”årets nattklubb”. Vill du boka bord på VERKET gör det här

Vi har spanat mycket på bland annat Paris, Barcelona och Las Vegas. De spelar i en helt annan liga och har en helt annan kultur där, men vi har lokalen, takhöjden, ljudet och ljuset för att skapa riktigt bra fester. Dessutom är Verket en av Sveriges mest påkostade nattklubbar, bara det ger en antydan till var vår ambitionsnivå ligger. Vårt mål är att du som gäst ska komma ihåg kvällen du spenderar hos oss.

Stora scenen

Med vår nya ingång hamnar du direkt i händelsernas centrum. Från entrén är det raka vägen in i Verkets kärna – stora scen. På den står internationella eller lokala DJ:s varje lördag och pumpar ut den allra bästa musiken, självklart med kristallklart ljud. Tillsammans med ljusanläggning ut över det vanliga skapar vi den perfekta nattklubbsatmosfären. Framför scenen hittar du Karlstads största dansgolv. Vi har spanat på stora internationella dansgolv för att hämta inspiration och bland annat byggt det i flera etager. Vi har även tre lyxiga VIP-områden och tre barer i den här delen av lokalen.

Aktuellt på Stora scenen

VERKET – ÅRETS NATTKLUBB 2015 och 2016

Vi är väldigt stolta över att två år i rad blivit utsedda till årets klubb vid Manifestgalan i Stockholm 2016. Det här sporrar oss extra att fortsätta skapa Sveriges bästa nattklubb helg efter helg. Så här löd motiveringen 2015:
”För sin schyssta musik och de mest engagerade klubbesökarna, som kommer för klubbens grymma musik och skönÅrets Klubb 2015 är, Verket nattklubb på Nöjesfabriken i Karlstad!a känsla. Här har man skapat ett koncept utöver det vanliga som är så mycket mer än bara en nattklubb, och där musiken ständigt står i fokus.


Cava 42

Cava 42 ligger vägg i vägg med Verket. Börja kvällen med god mat och dryck och fortsätt sen kvällen mätt och belåten. Cava 42 serverar spanska tapas och bjuder på ett brett dryckesutbud. En perfekt lördagskombo om du frågar oss och alla de gäster som redan testat det upplägget. Vi ses på lördag!

Boka bord på CAVA

 

En nattklubb i världsklass!

Varje lördag rullar vi ut röda mattan till en av Sveriges mest påkostade nattklubbar. Klockan 23.00 börjar insläppet, men kom i tid för det finns risk att det blir fullsatt! Här spenderar du kvällen i en lyxig miljö med god service och med ett dansgolv som har ett av landets bästa ljud- och ljusshower.

Boka VIP-bord

Vill du och dina vänner få en oförglömlig kväll? Hör i så fall av dig till oss på verket@nojesfabriken.se för att boka ett VIP-bord. Antalet bord är begränsat, så se till att kontakta oss i tid. När du bokar bord hos oss hamnar du automatiskt på gästlistan, får köföreträde, fri entré och dessutom en egen VIP-garderob för snabbare service!
Lördagar 23 - 02 Åldersgräns: 21 år Varmt välkommen
05 juni, Lilla scenen Mgla + Valkyrja + Acrimoniuos
12 maj, Stora scenen Saint Vitus, Merciless, The Lurking Fear + Tombstones
28 april, Stora scenen SKAMFEST med Gabrielle
13 oktober, Stora scenen Thåström