Uppdaterat 8/6

569

Köpta stödbiljetter

Ett presentkort är perfekt att ge till någon som fyller år eller till någon du vill visa extra uppskattning. Ett presentkort är också perfekt för dig som inte riktigt bestämt dig för vilken spelning du vill gå på i sommar eller i höst. Presentkortet är giltigt 12 månader från inköpsdatum. Presentkortet gäller för alla arrangemang på Nöjesfabriken som säljs på Tickster, vilket gäller i princip nästan alla våra evenemang.

Du kan lämna ett bidrag genom att köpa en stödbiljett. Den finns i både små och större valörer och gäller inte till något av våra kommande evenemang men ger oss en chans att överleva och möjligheten att fortsätta förse dig med upplevelser från scenen.

Swish QR
Swisha ditt stöd

Varje stödbiljett kostar 50 kr. Köp valfritt antal genom att swisha till 123 00 40 352 eller att använda QR-koden här bredvid.

När man vill att allting, bara ska vara som vanligt

Det är med en klump i magen vi alla följer nyhetsrapporteringen i medierna kring Covid-19. Denna redan historiska tragedi där liv går förlorade dag ut och dag in går knappt att ta in. Ingenting är så klart viktigare än att världen tillsammans försöker bromsa spridningen för att till slut få kontroll över smittan.

I spåren av virusets framfart påverkas vi alla på ett eller annat sätt. För oss som nöjesanläggning är det nu en känsla av att vinna eller försvinna som råder.

Vi älskar evenemang av alla de slag, stora som små. Nöjesfabriken har alltid varit en knutpunkt och samlingsplats för stora sammankomster vid möten, konserter och andra event. Vi lever på att folk står i kö, att folk armbågar sig fram till scenkanten, att man fyller ut sista stolsraden eller sjunger allsång i en knökad konsertlokal. Vi lever helt enkelt på att samla mycket folk på en och samma gång. Den lågan är för närvarande helt släckt.

Vi vill att Nöjesfabriken fortsatt ska vara ett hus fullt av liv. Ett hus fullt av människor.

För att hjälpa oss att överleva genom denna tuffa tid, så vill vi försöka fylla Nöjesfabriken i tanken genom att ge dig och dina vänner en chans att köpa stödbiljetter. Köp en stödbiljett, så är du med och ser till att vi har bättre chans att klara av denna tuffa period ekonomiskt. Många bäckar små gör skillnad. Tillsammans.

29/9 släpper restriktionerna Läs mer