search close

Hällas - Live i Kristallbaren

Metal Clüb & Nöjesfabriken står som tredje stopp på Hällas turné efter albumsläpp för ”Conundrum”!

Stagetime: 00.00 | dedikerad DJ före & efter gig

Hällas tog med oss på en fantastisk resa när de besökte oss senast som förband till Graveyard. Självklart är vi med på tåget när bandet beger sig ut för att bjuda på sitt tredje giv i sin albumtrilogi!” – Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad


HÄLLAS: Glöm vardagen och kliv i stället in i en äventyrlig fantasyivärld. Det är vad Hällas vill att den som lyssnar på deras skivor eller ser dem live ska uppleva. Alldeles uppenbart är det allt fler som dras till Jönköping/Linköping/Göteborg-kvintettens såväl sjuttiotalspräglade som dynamiska symbios av progrock, metal och folk. Kommande albumet Conundrum, tredje och sista delen i en trilogi, är deras kanske mest varierade och avancerade hittills, om än fortfarande Hällas med allt vad det innebär in i minsta lilla ton och textrad.

Hällas, som bildades 2011, fick något av ett undergroundgenombrott med förra albumet Excerpts From A Future Past från 2017 och det mycket tack vare den lite otippade hitsingeln Star Rider. Den 22 november släpps nya singeln Tear of a Traitor, vilket blir det första smakprovet från kommande albumet Conundrum. Samma dag som albumet släpps inleds också vårens turné, som gör nedslag i hela Skandinavien.


 

08 feb
Lilla scenen

När: Lör 8 feb

Tid: 23.00-02.00 | Stagetime: 00.00

Ålder: 21år i dörren | 18år vid förköp.

Biljett: 100sek + avg

Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad