search close

CARLSTAD BEER & MUSIC - EN UNIK ÖLFESTIVAL

En unik ölfestival där inte bara ölet är i fokus, utan även musiken och maten. Lördagen den 30 maj öppnas dörrarna till Nöjesfabriken där du har möjlighet att uppleva årets ölhändelse. Du kommer få smaka på mängder av exklusiva samt originella öl från ca 40 olika microbryggerier från runt om i världen.

BILJETTER SLÄPPTA!
BILJETTER >>

Lördagen som består av två olika ”sessions”, en dag och en kväll samt en efterfest gör att ni har möjligheten att skräddarsy er upplevelse. Självklart går det bra att boka båda ”sessions” om man önskar eller endast en, eller varför inte båda ”sessions” plus efterfest!? Det kommer att finnas massor av god och vällagad mat under hela dagen runt om på Nöjesfabriken. Maten kommer att ha en genomgående Amerikansk södern känsla med allt som det innebär.

I entrépriset ingår ditt egna ölglas och ölbiljetter bokar du även här på sajten när du köper din biljett, eller köper på plats. Varje ölbiljett ger dig 10cl per biljett och du väljer själv vilka öl du vill testa. Vilka typer av öl som bryggarna tar med sig kommer att presenters närmare inpå evenemanget. Även vilka bryggerier som är på plats kommer att meddelas regelbundet under våren. Men vi vågar lova att det kommer vara högkvalitativa och häftiga bryggare på plats!

Senare på kvällen blir det efterfest! Bra dj´s, livemusik, god stämning och gott sällskap blir den perfekta avslutningen på en lång och smakfull dag.

SCHEMA OCH PRISER
12.00 – 16.00: Session #1
16.00 – 17.00: Paus med underhållning
17.00 – 21.00: Session #2
22.00 – 02.00: Efterfest
Session #1: 250 kr
Session #2: 250 kr
Session #1 + #2: 400 kr
Efterfest: 250 kr
Session #1 + #2 + Efterfest: 600 kr
10 st drinkbiljetter á 15cl: 200 kr

Mer info på carlstadbeerandmusic.se

HITILLS KLARA BRYGGERIER
Här har vi de första klara bryggerierna. Listan kommer uppdateras löpande.

Mikkeller
Brewing Költur
Örebro Brygghus
Dry & Bitter Brewery
Cervisiam
Twelve Arches
Fermenterarna
Wermlands Brygghus
Spike Brewery
Good Guys Brewery
Ten Hands Brewery
Apex Brewing Company
Tappers Bryggeri
Eskilstuna Ölkultur
MJ´s Bryggeri
Hyllie Bryggeri