Live

Weeping Willows | Scalateatern

Datum
13 april
Plats
Scalateatern

Weeping Willows inleder 2023 med stor vårturné. På Scalateatern ställer sig ett av Sveriges bästa liveband 13 april.

SLUTSÅLT!

Ett nytt album, tre hyllade releasegig och en lyxig julturné tillsammans med Lisa Nilsson. Hösten 2022 har minst sagt varit storartad för Weeping Willows och större ska det bli – våren 2023 beger sig bandet ut på en turné med premiär i mars!

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och omtyckta popband.

Under hösten 2022 släppte bandet sitt senaste album The Dreams We Weave – ett album med filmisk känsla och klassisk Weeping Willows-musik, som följdes upp av tre bejublade konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kort därefter begav sig bandet ut på en (sedan länge planerad) julturné tillsammans med Lisa Nilsson.

– Därför fick vi vänta med fortsättningen av The Dreams We Weave-turnén till 2023, säger Magnus Carlson och fortsätter:

– Det ser vi så klart väldigt mycket fram emot. Vi kommer att vara förstärkta med fler musiker på scenen och det nya albumets låtar blandas upp med guldkorn från våra tidigare skivor.

Mer information

När 13 april
Var Scalateatern
Tid 19.00
Ålder 13+