Live

Vargas & Lagola

Biljetter ej tillgänliga
Biljetter
Det är inte möjligt att köpa biljetter till detta evenemang. Evenemanget har redan ägt rum.
Datum
25 november
Plats
Stora scenen

Alternativ pop, Americana, folk och psykedelia – allt ryms i det tillåtande universum som Vargas & Lagola varsamt byggt upp. I november är det äntligen dags att få ta del av magin live här på Nöjesfabriken!

 

Med mer än åtta miljarder streams under bältet är Vincent Pontare och Salem Al Fakir två av Sveriges absolut mest framgångsrika låtskrivare och producenter. När de tar denna talang och kanaliserar den i sitt eget artistprojekt Vargas & Lagola är resultatet, som förväntat, helt fantastiskt!

Den Grammis-vinnande duon släppte sitt andra, hyllade album ”Mount Alda” 2021. Genom att endast använda de instrument som fanns tillgängliga i studion lyckades de bibehålla den råa och organiska känslan i låtarna och på så sätt skapa ett verk som bubblade av liv. Med albumet och tidigare framgångar som ”Roads” och ”Selfish” i bagaget, är duon nu högaktuella med en stor Skandinavien-turné i höst. Duon har varit sparsmakade med konserter under sin långa karriär och detta blir Vargas & Lagolas första dedikerade headlinerturné. Med Gröna Lund, vårens två utsålda Cirkus och ett fullsmockat framträdande på Way Out West i ryggen råder det ingen tvekan om att publiken längtat!

Mer information

När: Fredag 25 nov
Tid: 21.00-01.00
Ålder: 18år
Biljett: 295sek + avg.
Förköp: Via Tickster.com, Ticketmaster.se & Scalateatern i Karlstad på tele: 054-190080.